Antena Meniu Search
x

Secretele unei relații fericite, explicate de un specialist în dezvoltare personală: "Pentru a fi fericiți în cuplu, e nevoie sa fim fericiți noi singuri"

Alin Comșa, specialist în comunicare și dezvoltare personala, a vorbit în platoul Observatorului despre micile secrete ale cuplurilor fericite. Câteva lucruri simple pot face diferența dintre doi oameni care înfloresc și doi care trăiesc în tristețe și singurătate, chiar dacă împart același acoperiș.

Vezi și

Alin Comșa, specialist în comunicare și dezvoltare personală, a vorbit în platoul Observatorului despre micile secrete ale cuplurilor fericite. Câteva lucruri simple pot face diferența dintre doi oameni care înfloresc și doi care trăiesc în tristețe și singurătate, chiar dacă împart același acoperiș.

"Este clar că toti ne dorim sa fim împliniți. Diferența e ca uneori la femei dorința de a se simți împlinite se disipă în foarte multe direcții", a explicat Alin Comșa. 

E comod și a devenit o adevărată boală a societății moderne ca fiecare om să aștepte salvarea de la partener. "As spune că fericirea e o chestiune personală. Atâta vreme cât vrem să fim fericiți într-un cuplu este important să înțelegem că, pentru a fi fericiți în cuplu, e nevoie sa fim fericiți noi singuri. Nu poți sa creezi un cuplu fericit din doi oameni nefericiți".

"E una dintre greșelile mari din societatea contemporană. Ne dorim foarte mult să vină cineva și sa ne salveze. Se așteaptă un prinț călare pe un cal alb. Dacă vrei un prinț trebuie să devii prințesă. E posibil să apară prințul, să nu găsească nicio prințesă, și să plece mai departe", a spus Alin Comșa.

Iar greul vine abia după ce găsești un partener potrivit - atunci când trece euforia inițială iar defectele persoanei iubite încep să iasă la iveală.

"În primă fază, atunci când suntem îndrăgostiți, avem tendința de a acoperi ceea ce e mai puțin potrivit la partener. După o vreme încep să observi lucruri și se adună, devin mai mari. Recomand oamenilor care vor să petreacă timp împreună să observe ce se întâmplă cu celălalt din toate punctele de vedere. Fiecare element va atârna în mod dramatic asupra relației", a mai explicat Alin Comșa. 

Mai multe detalii, în video

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Secretele unei relații fericite, explicate de un specialist în dezvoltare personală: "Pentru a fi fericiți în cuplu, e nevoie sa fim fericiți noi singuri"