Antena Meniu Search
x

Aveți cont de Instagram? Un foto-expert vă spune cum trebuie să faceți pozele, ca să primiți mai multe likeuri

Jack şi Lauren s-au cunoscut în martie 2016, în timp ce călătoreau în Fiji. De atunci, cei doi au devenit un cuplu de bloggeri de călătorii de talie mondială. Împreună, au vizitat 45 de ţări şi au câştigat sume enorme din pozele făcute şi postările de pe Instagram.

Jack şi Lauren s-au cunoscut în martie 2016, în timp ce călătoreau în Fiji. De atunci, cei doi au devenit un cuplu de bloggeri de călătorii de talie mondială. Împreună, au vizitat 45 de ţări şi au câştigat sume enorme din pozele făcute şi postările de pe Instagram. Iar Jack are secretul fotografiei perfecte.

În vârstă de 26 de ani, Jack, originar din Manchester, a dezvăluit câteva dintre ponturile cele mai importante pentru a obţine fotografii superbe.

1. Atunci când pozaţi în locuri aglomerate, cheia succesului îl constituie sincronizarea

"De cele mai multe ori, ne place să facem poze la o oră după apusul soarelui. Locurile aglomerate tind să nu fie la fel de aglomerate în această perioadă."

Pe acelaşi subiect

2. Evitaţi filtrele Instagram şi acordaţi-vă timp să vă editaţi pozele. Asiguraţi-vă că toate au anumite similarităţi

"Îmi editez toate pozele în acelaşi stil, utilizând programul Lightroom. Aşa că, bănuiesc că din acest motiv toate pozele mele au ceva caracteristici în comun. De asemenea, urmăresc cadrele şi îmi plănuiesc următoarea fotografie. Mă asigur astfel, că între cadre există o anumită succesiune."

3. Nu folosiţi aplicaţii foto pentru mobil sau orice fel de filtre

"Dacă o imagine a ieşit prea întunecată sau contrastul nu este satisfăcător, uneori, le editez folosind doar opţiunile pre-postare din Instagram".

4. Folosiţi-vă de "gura lumii", Pinterest sau Instagram pentru a afla despre locaţii neobişnuite de gotografiat.

5. Pentru pozele cu voi înşivă folosiţi un trepied dotat cu un timer

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Aveți cont de Instagram? Un foto-expert vă spune cum trebuie să faceți pozele, ca să primiți mai multe likeuri