Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Secretul gospodinelor! Cum se pun corect, pentru iarnă, ROȘIILE tocate

Roșiile sunt nelipsite în orice bucătărie, sunt gustoase, sănătoase și foarte des utilizate

de Redactia Observator

la 04.09.2015 , 15:33

Roșiile sunt nelipsite în orice bucătărie, sunt gustoase, sănătoase și foarte des utilizate

Roțiile tocate reprezintă una dintre variantele pe care le ai la dispoziție în sezonul de iarnă.

Ingrediente:

Articolul continuă după reclamă
  • 4.5 kg roșii bine coapte
  • 6 linguri suc de lămâie.

Mod de preparare:

  • pune o oală de apă la fiert;
  • când fierbe apa, cu ajutorul unui cuțit, taie un "x" mic în partea de jos a fiecărei roșii;
  • pune roșiile în oală pentru aproximativ un minut, apoi ridică-le cu o lingură;
  • pune roșiile direct într-un castron mare de apă rece cu gheață pentru răcire completă;
  • după răcire, tot cu ajutorul unui cuțit, elimină pielița roșiilor;
  • taie roșiile, păstrând cât mai mult din sucul lor;
  • pune roșiile și sucul lor într-o oală mare și adu la fierbere;
  • redu caldură pentru a menține un foc mic pentru fierbere amestecând frecvent, până când se îngroașă și scade din lichid;
  • pune borcanele și fierbe-le goale timp de 10 minute pentru a le steriliza;
  • scoate borcanele din apă:
  • în timp ce apa fierbe, pune 1 lingură suc de lămâie în fiecare borcan fierbinte apoi umple-le cu sucul de roșii uniform, lăsând 1 cm spațiu până la gura borcanului;
  • șterge marginile borcanelor și pune capacele, apoi pune-le înapoi în apa care fierbe, timp de 40 de minute.

Acum totul va fi pregătit pentru iarnă!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Secretul gospodinelor! Cum se pun corect, pentru iarnă, ROȘIILE tocate