Antena Meniu Search
x

Tânăr arestat după ce a traversat Marea Irlandei pe skijet, ca să-și vadă iubita. ”Vreau doar să-l elibereze de Crăciun”

Dale McLaughlan, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la închisoare după ce a traversat Marea Irlandei din Scoția până la Insula Man pe un ski jet, doar ca să își vadă iubita, fiind acuzat că a încălcat legile Covid-19. Cursa nebunească, și ilegală, a durat patru ore și jumătate.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.12.2020, 16:17

Tânăr arestat după ce a traversat Marea Irlandei pe skijet, ca să-și vadă iubita
Tânăr arestat după ce a traversat Marea Irlandei pe skijet, ca să-și vadă iubita - Colaj Facebook Dale McLaughlan/Facebook Jessica Radcliffe/ Profimedia Images
  • Dale McLaughlan a fost văzut de un sătean în timp ce se pregătea să plece în zori, vinerea trecută, dintr-un port scoțian.
  • Tânărul îndrăgostit a fost arestat pentru următoarele patru săptămâni la Douglas Courthouse, pentru încălcarea regulilor anti-Covid.

Acum, iubita lui, Jessica Radcliffe, în vârstă de 30 de ani, imploră ca bărbatul să fie eliberat de Crăciun pentru că tot ceea ce a făcut a fost ”din dragoste”.

”El este cel mai bun și toată lumea îl susține, în special eu ... e eroul meu. Ce alt bărbat traversează marea pentru o fată, în afară de cel care e îmbătat de dragoste pentru ea?”, a spus ea, pentru Daily Mail.

”Eroul meu! A traversat Marea Irlandei pentru mine!”

„Vreau doar să-l elibereze din închisoare. Măcar lasă-l să stea aici de Crăciun. Este închis 14 zile, deși nu are Covid. Am un bărbat care a traversat Marea Irlandei pentru mine pe un ski jet. Nu cred că mai sunt alte femei care pot spune asta. Trebuie să mă iubească cu adevărat. Mica mea legendă”, a mai spus femeia.

Planul nebunesc al lui McLaughlan de a se alătura iubitei sale, pe Insula Man, a stârnit o amplă operațiune de căutare a pazei de coastă.

McLaughlan a fost văzut de un sătean în timp ce se pregătea să plece în zori, vinerea trecută, dintr-un port scoțian. Atunci el le-a spus că vrea doar să se asigure că jet-ul său funcționează corect înainte de a-l vinde.

În realitate, se pregătea să traverseze marea agitată pentru a o vedea pe Jessica, după ce i s-a interzis intrarea pe insulă din cauza reglementărilor anti-coronavirus.

Paza de Coastă l-a crezut mort și a pornit căutările 

Alarma a fost declanșată după ce McLaughlan, care nu e un înotător atât de bun, nu s-a întors la mașina sa, de care avea agățată remorca pentru jet ski, în apropiere de port.

Inițial se credea că tânărul s-a înecat. Însă după ce s-a reușit contactarea lui pe telefonul mobil, paza de coastă a anulat căutările pe mare.

La puțin timp după aceea, el a fost arestat de polițiștii din Manx, după ce s-a constatat că a intrat pe insulă fără permis, și închis pentru patru săptămâni la Douglas Courthouse, pentru încălcarea regulilor anti-Covid.

Iubita pentru care și-a riscat libertatea, băgată în carantină

El a fost arestat acasă la ea, duminică seara. Jessica nu a fost acuzată de vreo infracțiune, dar trebuie să stea în carantină timp de două săptămâni.

Aventura lui a devenit virală pe internet și mulți l-au lăudat pentru gestul său romantic, dar periculos, care i-a pus viața în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Tânăr arestat după ce a traversat Marea Irlandei pe skijet, ca să-și vadă iubita. ”Vreau doar să-l elibereze de Crăciun”