Antena Meniu Search
x

Tânăr dată în judecată de iubită, după ce nu a cerut-o de nevastă timp de 8 ani, în Zambia

O tânără de 26 de ani din Zambia, țară din inima Africii, și-a dat iubitul în judecată pentru un motiv mai puțin întâlnit: bărbatul nu a cerut-o în căsătorie timp de opt ani și e "neserios".

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 09.12.2020, 16:50

inel de logodnă
Femeia, sătulă să mai aștepte o cerere în căsătorie, a mers în fața magistraților - Shutterstock (stock)
  • Cei doi au un copil împreună și ani întregi de relație, însă inelul se lasă așteptat

După opt ani de relație și prea multe ezitări din partea celui ce spera să-i devină soț, Gertrude Ngoma a decis să își ia soarta în propriile mâini. Așa că a lăsat discuțiile sau negocierile deoparte și-a dat în judecată jumătatea, pe motiv că "îi irosește timpul".

În vârstă de 28 de ani, bărbatul nu a avut încotro și s-a prezentat în fața magistrațiilor, acolo unde femeia a spus tot ce avea pe suflet. Mai exact, că locuiește tot cu mama ei, deși au un copil împreună, în timp ce el locuiește singur, iar o cerere oficială în căsătorie e o perspectivă tot mai îndepărtată. Pe scurt, bărbatul a fost arătat cu degetul pentru că amână în mod nejustificat să-și asume responsabilitatea.

Pentru a da greutate acuzațiilor, Gertrude le-a spus magistraților că îl bănuiește și de infidelitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"De acest motiv l-am adus în instanță, pentru că merită să știu cum putem merge înainte și ce viitor avem", a declarat ea. Desigur, bărbatul a avut și el un cuvânt de spus legat de situația bizară în care se află. Și a dat vina pe situația materială nu tocmai bună, precizând că nu are bani pentru o nuntă. Mai mult, a acuzat-o pe tânără că nu îi mai oferă atenția de care are nevoie.

Judecătorul responsabil de caz s-a ferit să ia o decizie, sfătuindu-i pe cei doi să se impace și să ajungă la o soluție în afara instanței, deoarece ar fi mai bine pentru ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Tânăr dată în judecată de iubită, după ce nu a cerut-o de nevastă timp de 8 ani, în Zambia