Antena Meniu Search
x

Tânăra cu chip de păpuşă şi ambiţie de fier: Este pe cale să devină PRIMA femeie care a vizitat toate ţările de pe Pământ în cel mai scurt timp: “Am ales să-mi trăiesc viaţa într-un mod unic” (FOTO)

Cassandra De Pecol, o tânără de 27 de ani, din Connecticut, SUA, este pe cale să devină prima femeie din lume care a vizitat vreodată fiecare ţară de pe Pământ. Aceasta mai are doar 15 ţări de vizitat, până acum vizitând 181 state, începând cu iulie 2015.

Cassandra De Pecol, o tânără de 27 de ani, din Connecticut, SUA, este pe cale să devină prima femeie din lume care a vizitat vreodată fiecare ţară de pe Pământ. Aceasta mai are doar 15 ţări de vizitat, până acum vizitând 181 state, începând cu iulie 2015.

În următoarele 40 de zile, tânăra şi-a propus să spargă recordul mondial pentru cea mai rapidă persoană care a călătorit în toate statele suverane (plus încă 11 ţări), proiectul începând în iulie 2015, scrie The Independent.

Călătoria a costat aproximativ 200.000 de dolari până în prezent, acesta fiind finanţată aproape în totalitate de către sponsori şi are ca scop promovarea turismului durabil, De Pecol călătorind în calitate de Ambasador pentru Pace în numele Institutului Internaţional pentru Pace în turism.

“Pentru mine nu este vorba despre călătorie, este vorba despre destinaţie, îmi doresc să fac ceva impresionant. Asta înseamnă atingerea unui record, câştigare unei curse sau puterea de a face ceva mai bine decât am făcut înainte. Am ales să-mi trăiesc viaţa într-un mod unic. Un stil de viaţă unde să fac ce vreau, când vreau şi să-i inspir şi pe alţii“, a explicat Cassandra.

Călătoria tinerei a început în Palau, o ţară insulară aflată în Oceanul Pacific, în iulie 2015.

Din iulie 2015 a vizitat 181 de ţări.

“Ca o femeie tânără, am visat mereu să călătoreasc în cât mai multe ţări posibil şi să fac lumea un loc mai bun“, a spus De Pecol.

Pentru a intra în Cartea Recordurilor, Cassandra De Pecol mai are de vizitat doar 15 ţări în următoarele 40 de zile.

Dacă reuşeşte să finalizeze proiectul, tânăra va depăşi recordul mondial pentru cea mai rapidă persoană care a călători în toate statele suverane.

Tânăra foloseşte aplicaţia Instagram, oferind publicitate în schimbul cazării gratuite.

De Pecol nu pleacă niciodată fără harta, paşaport, laptop şi aparatul de fotografiat.

sursa: Adevarul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Tânăra cu chip de păpuşă şi ambiţie de fier: Este pe cale să devină PRIMA femeie care a vizitat toate ţările de pe Pământ în cel mai scurt timp: “Am ales să-mi trăiesc viaţa într-un mod unic” (FOTO)