Antena Meniu Search
x

Video Tânără din Năsăud, cerută în căsătorie în timp ce iubitul ei era percheziționat de jandarmi. ”Știți cu ce se ocupă?”

O tânără din Năsăud a trecut, joi, de la spaimă la euforie, după o vizită a jandarmilor bistrițeni la o terasă din oraș. Sub pretextul unei acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în pandemie, jandarmii l-au percheziționat pe iubitul fetei care, de fapt, avea asupra lui doar o cutie cu inelul de logodnă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.05.2021, 16:39

Vezi și

De fapt, întreaga acțiune a fost regizată în complicitate cu Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Bistrita-Nasaud, pentru o cerere în căsătorie cum nu s-a mai văzut în oraș.

Tânărul viitor mire a fost legitimat de către jandarmi în fața iubitei sale, iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și emoționat.

Cererea în căsătorie a surprins-o pe tânără, care a avut nevoie de câteva secunde pentru a răspunde ”DA”.

”Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar. (...) Din fericire aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni. Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea care i-a unit pentru totdeauna!”, a transmis Jandarmeria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Tânără din Năsăud, cerută în căsătorie în timp ce iubitul ei era percheziționat de jandarmi. ”Știți cu ce se ocupă?”