Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tatuajul, noul anti-cearcăn pentru femei. Un artist din Brazilia a inventat o procedură revoluţionară

Cremele anti-cearcăn sunt istorie. Un artist din Brazilia a inventat o procedură revoluţionară pentru a le scăpa pe doamne de cercurile închise de sub ochi. Şi anume, tatuajul anti-cearcăn.

de Redactia Observator

la 29.10.2018 , 17:05

Cremele anti-cearcăn sunt istorie. Un artist din Brazilia a inventat o procedură revoluţionară pentru a le scăpa pe doamne de cercurile închise de sub ochi. Şi anume, tatuajul anti-cearcăn. Cele care s-au lăsat pe mâna brazilianului spun că - astfel - au scăpat de o mare grijă: machiajul zilnic. 

Rodolpho Torres a devenit o adevărată senzaţie în mediul online. Are aproape 2 milioane de urmăritori pe Instagram datorită tehnicii sale de a le scăpa pe femei de pungile nedorite de sub ochi. Cu ajutorul unui apart, bărbatul tatuează cearcănele femeilor după pigmnetul pielii lor. Iar înainte de a face asta, foloseşte un unguent pentru a diminua durerea clientelor sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Deşi este la mare modă în rândul vedetelor, tehnica vine la pachet şi cu anumite riscuri. Dermatologii susţin că tatuarea cearcănelor este periculoasă pentru că zona este puternic vascularizată iar pielea este sensibilă. De asemenea, există riscul ca zona să se infecteze. Chiar şi aşa, clientele brazilianului se declară mulţumite. 

Deşi preţul pentru o astfel de procedură nu a fost făcut public, în presa străină se vehiculează că este cuprins între două şi patru mii de dolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Inedit » Tatuajul, noul anti-cearcăn pentru femei. Un artist din Brazilia a inventat o procedură revoluţionară