Antena Meniu Search
x

Curs valutar

TOP 5 piese esentiale din garderoba partenerului tau

Chiar daca de foarte multe ori femeile lasa impresia (si o si dovedesc adesea) ca sunt extrem de pasionate si dedicate domeniului fashion, ei bine, nici barbatii nu ar trebui sa fie mai prejos si este chiar este indicat sa investeasca mai mult timp si efort in imaginea lor.

de Redactia Observator

la 03.10.2018 , 15:02

Piese esentiale din garderoba partenerului tau Piesele esenţiale pe care le poţi găsi în garderoba partenerului - Pexels

Chiar daca de foarte multe ori femeile lasa impresia (si o si dovedesc adesea) ca sunt extrem de pasionate si dedicate domeniului fashion, ei bine, nici barbatii nu ar trebui sa fie mai prejos si este chiar este indicat sa investeasca mai mult timp si efort in imaginea lor. Si desi criteriile de selectie a hainelor difera in functie de multe aspecte, cine spune ca un barbat nu poate fi fashion si nu poate reprezenta un model demn de urmat?!

Mai mult decat atat, daca imaginea barbatului de langa noi este influentata in mare masura de indicatiile si ponturile pe care nu ne sfiim sa le dam (chiar si cu toate comentariile aferente), iata un top al celor 5 piese vestimentare care ar trebui sa se regaseasca si in garderoba partenerului tau, dupa cum urmeaza:

Camasa clasica

Articolul continuă după reclamă

Pretabila atat unui stil smart casual cat si unui ceva mai sofisticat, o camasa de buna calitate este produsul vestimentar care nu trebuie sa ii lipseasca din dulap. Chiar daca magazinele de specialitate abunda de oferte si produse care de care mai fashionable, atunci cand alegi o astfel de camasa si partenerul nu este cu tine la cumparaturi, ai grija la masura careia iti indrepti atentia.

Aceasta poate fi purtata atat cu pantaloni, dar si blugi, cu vesta sau pulover, dar este important sa fie potrivita stilului preferat.

Jeans

In culoarea clasica sau ceva mai inchisi la culoare, jeans-ul este un item care a traversat proba timpului si poate fi purtat in mai multe ipostaze. Cu camasa la o tinuta smart casual sau cu un tricou si o jacheta tip bomber, intr-o abordare ceva mai relaxata.

Preferati de foarte multi barbati, dar si de numeroase femei, este esential ca jeansii sa vina turnati, sa fie comozi si sa avantajeze corpul din toate unghiurile.

Incaltari sport

Ce barbat nu este innebunit dupa acest tip de incaltari? Indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea, incaltarile sport se situeaza in topul preferintelor barbatilor.

Asa ca daca vrei sa il surprinzi placut si sa si primesti aprecieri din partea lui, nu ar strica sa ii completezi colectia cu o pereche de pantofi sport de calitate.

Sacou

Sacoul nu trebuie considerat un articol vestimentar foarte pretentios, ci mai curand unul care poate completa cu succes o tinuta pentru o zi la birou, de exemplu. Purtat atat cu jeans cat si cu un pantalon din alt tip de material, un sacou bine croit cu finisaje atent lucrate poate scoate din anonimat o tinuta banala compusa dintr-un tricou cu pantalon. Cu putin stil, sacoul bine ales poate transforma aparitia iubitului tau intr-una cel putin interesanta.  

Tricouri

Probabil ca acestea se gasesc preponderent in garderoba lui, insa ceea ce conteaza cel mai mult nu e numarul lor, ci calitatea lor. Acestea trebuie sa fie confectionate din materiale rezistente si sa fie combinate corect in functie de stil.

Pe langa faptul ca tricourile nu trebuie cumparate compulsiv si doar pentru ca arata bine, este necesar, de exemplu, ca cele destinate activitatii de la sala sa nu fie asortate cu alte articole nepotrivite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » TOP 5 piese esentiale din garderoba partenerului tau