Antena Meniu Search
x

Toţi ROMÂNII le AU ÎN CASĂ! Dar câţi ştiu cât sunt de TOXICE? Nu îţi mai pune copiii în PERICOL

Toţi le avem în casă, dar nu ştim că ne pot afecta grav sănătatea. Pot provoca alergii grave şi, în timp, duc la apariţia cancerului

Toţi le avem în casă, dar nu ştim că ne pot afecta grav sănătatea. Pot provoca alergii grave şi, în timp, duc la apariţia cancerului.

Este vorba despre  telefoanele mobile, routerele wi-fi, monitoarele, paturile electrice şi multe alte asemenea dispozitive nu fac altceva decât să pună sănătatea umană în pericol. Mai mult de atât, pericolul constă în capacitatea acestor câmpuri electromagnetice de a modifică ireversibil structura ADN şi crearea unor maladii noi.

Dr. Martin Blank, cercetător în cadrul Universităţii Columbia, a studiat efectele radiaţiilor electromagnetice emise de clasicele routere wireless. Acesta susţine că există foarte puţine dovezi acceptate că un astfel de aparat poate deveni inamicul sănătăţii omului, dar nu trebuie să uităm că semnalele wi-fi folosesc unde radio de foarte joasă intensitate, de 100.000 de ori mai puternice decât ale unui cuptor cu microunde.

Stând într-un loc în care există un router wireless care funcţionează permanent, procesele celulare sunt grav afectate şi câmpul electromagnetic generat are capacitatea de a modifică structura ADN. Acest fapt se poate răsfrânge asupra moştenitorilor pentru că încă nu s-a dovedit din punct de vedere ştiinţific că efectul este imediat.

Conform recomandărilor oferite de Organizaţia Mondială a Sănătăţii nivelul maximum acceptat de radiaţii care pot există într-o casă este de doar 3-4 milliGauss. Conform statisticilor, casele moderne, echipate cu numeroase aparate moderne pot emite un nivel al radiaţiilor şi de 10 ori mai mare decât cel admis.

Iată care sunt cele mai comune simptome ale radiaţiilor câmpului electromagnetic:

– alergii

– insomnii

– transpiraţii nocturne

– palpitaţii

– dureri musculare şi articulare

– oboseală acută și cancer

– dureri de cap şi iritabilitate

– probleme de memorie şi incapacitatea de concentrare

Plantele nu cresc lângă un router 

„În Danemarca, 5 eleve din clasa a nouă, au realizat un experiment simplu, în care au plasat 6 farfurii cu seminţe de Lepidium Sativum (creson) lângă un router Wi-Fi, şi alte 6 departe de router, în altă camera. Rezultatele au arătat că seminţele aflate în apropierea routerului (care emitea radiaţii electromagnetice în mod continuu, non-stop) nu au germinat deloc, fiind moarte, în timp ce setul de referinţă aflat în altă camera a germinat, dând naştere unor plante perfect sănătoase şi normale.

Elevele au pornit de la observaţia că, atunci când seară adorm cu telefonul mobil lângă cap, a două zi au dificultăţii de concentrare, fapt ce le-a determinat să realizeze un experiment care să arate nocivitatea radiaţiilor electromagnetice similare unui telefon mobil. Fetele au câştigat un proiect şcolar cu acest experiment iar comunitatea ştiinţifică va aprofunda problema.

Acest fapt ar trebui să dea serios de gândit referitor la nocivitatea radiaţiilor electromagnetice la care suntem supuşi zilnic din diverse surse: Wi-Fi, antene de telefonie, telefoane mobile GSM, tablete, cuptoare cu microunde etc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Toţi ROMÂNII le AU ÎN CASĂ! Dar câţi ştiu cât sunt de TOXICE? Nu îţi mai pune copiii în PERICOL