Antena Meniu Search
x

TRUCUL de care ai nevoie pentru niște GOGOȘI PUFOASE

Marea dilemă a gospodinelor se oprește aici

Marea dilemă a gospodinelor se oprește aici

Gogoșile pufoase sunt printre prăjiturelele cele mai delicioase ale copilăriei noastre.

Gospodinele pun drojdia la dospit împreună cu puțin lapte, vârând-o în mijlocul făinii. Secretul pentru niște gogoși dulci și pufoase stă într-un ingredient ținut secret: zahărul tos. Așadar, pe lângă lapte, alături de drojdie, adaugă o lingură de zahăr tos la dospire.

Frământați bine aluatul cu mâinile curate, apoi puneți coca într-un castron timp de 30 de minute. Apoi treaba devine foarte simplă: alegeți un pahar din bucătărie și faceți formele gogoșilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » TRUCUL de care ai nevoie pentru niște GOGOȘI PUFOASE