Antena Meniu Search
x
LIVE

Uită de DIETE! Adaugă acest aliment în CAFEA şi slăbeşti mai repede decât ţi-ai fi închipuit

Numita "Cafeaua antiglonţ", arde grăsimile rapid, fără a ţine vreo dietă care promite multe, dar nu rezolvă nimic. Citeşte mai jos reţeta minune

la 25.03.2015, 09:35

Numita "Cafeaua antiglonţ", arde grăsimile rapid, fără a ţine vreo dietă care promite multe, dar nu rezolvă nimic. Citeşte mai jos reţeta minune

Medicul Jeffrey Gladd a simţit pe pielea lui. Acesta a povestit că, dacă adaugi un anumit ingredient în cafea, te ajută să concentrezi mai bine, îţi taie poftele alimentare şi îţi îmbunătăţeşte metabolismul. După ce a început să consume cafea cu unt a pierdut în jur de 6 kilograme. Această metodă ar putea fi una revoluţionară, în special pentru femei.

Dave Asprey, inventatorul acestei reţete, a numit-o cafeaua antiglonţ. Cafeaua combinată cu unt şi cu ulei de palmier sau de cocos promite să îţi asigure energia de care ai nevoie pentru a face faţă unei zile încărcate. În plus, aceasta pare să fie un aliat de nădejde în curele de slăbit, deoarece ajuta la menţinerea senzaţiei de saţietate pe o perioadă mai lungă de timp.

Untul, ulei de cocos şi de palmier sunt uşor absorbite de organism. Untul neutralizează pofta de mâncare şi îi furnizează creierului nutrientele necesare pentru a funcţiona la capacitate maximă.

Ingrediente: 80 de grame de unt bio, fără adaos de sare; 15 mililitri de ulei de cocos sau de palmier; 500 de mililitri de cafea deja preparată; sirop de agave sau zahăr.

Mod de preparare: Într-un blender se adauga untul, uleiul de cocos/palmier şi cafeaua deja preparata. Acestea se mixează până când deasupra se formează un strat de spumă. Apoi, se toarnă băutura în cană şi se îndulceşte după gust.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Uită de DIETE! Adaugă acest aliment în CAFEA şi slăbeşti mai repede decât ţi-ai fi închipuit