Antena Meniu Search
x

Uită de DIETE! Adaugă acest aliment în CAFEA şi slăbeşti mai repede decât ţi-ai fi închipuit

Numita "Cafeaua antiglonţ", arde grăsimile rapid, fără a ţine vreo dietă care promite multe, dar nu rezolvă nimic. Citeşte mai jos reţeta minune

Numita "Cafeaua antiglonţ", arde grăsimile rapid, fără a ţine vreo dietă care promite multe, dar nu rezolvă nimic. Citeşte mai jos reţeta minune

Medicul Jeffrey Gladd a simţit pe pielea lui. Acesta a povestit că, dacă adaugi un anumit ingredient în cafea, te ajută să concentrezi mai bine, îţi taie poftele alimentare şi îţi îmbunătăţeşte metabolismul. După ce a început să consume cafea cu unt a pierdut în jur de 6 kilograme. Această metodă ar putea fi una revoluţionară, în special pentru femei.

Dave Asprey, inventatorul acestei reţete, a numit-o cafeaua antiglonţ. Cafeaua combinată cu unt şi cu ulei de palmier sau de cocos promite să îţi asigure energia de care ai nevoie pentru a face faţă unei zile încărcate. În plus, aceasta pare să fie un aliat de nădejde în curele de slăbit, deoarece ajuta la menţinerea senzaţiei de saţietate pe o perioadă mai lungă de timp.

Untul, ulei de cocos şi de palmier sunt uşor absorbite de organism. Untul neutralizează pofta de mâncare şi îi furnizează creierului nutrientele necesare pentru a funcţiona la capacitate maximă.

Ingrediente: 80 de grame de unt bio, fără adaos de sare; 15 mililitri de ulei de cocos sau de palmier; 500 de mililitri de cafea deja preparată; sirop de agave sau zahăr.

Mod de preparare: Într-un blender se adauga untul, uleiul de cocos/palmier şi cafeaua deja preparata. Acestea se mixează până când deasupra se formează un strat de spumă. Apoi, se toarnă băutura în cană şi se îndulceşte după gust.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Uită de DIETE! Adaugă acest aliment în CAFEA şi slăbeşti mai repede decât ţi-ai fi închipuit