Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ultima supravieţuitoare de pe Titanic a refuzat să vadă filmul regizat de James Cameron. Femeia avea doar 2 luni când a avut loc catastrofa

Millvina Dean avea doar două luni când familia ei s-a urcat pe Titanic și a trecut prin unul dintre cele mai cunoscute dezastre maritime din istorie. Când nava pe care se afla s-a lovit de iceberg în aprilie 1912, ea, fratele și mama ei au supraviețuit, în timp ce tatăl ei a murit, alături de alți 1.500 de oameni. La câteva luni după de James Cameron a decis să relanseze "Titanic", poveste celei mai tinere supraviețuitoare a tragediei a revenit în atenția publicului și asta deoarece a refuzat să vadă pelicula, notează News York Times.

de Adrian Popovici

la 03.09.2023, 15:26

Cea mai tânără supraviețuitoare de pe Titanic, care a murit în 2009, la vârsta de 97 de ani, nu a fost cu adevărat conștientă de tragedia prin care a trecut până la 8 ani, și nu a vorbit public despre naufragiu până când epava a fost găsită în adâncurile oceanului în 1985. Mama ei nu a vrut să vorbească despre catastrofă după ce și-a pierdut primul soț, a spus anterior aceasta, pentru că "a fost atât de îngrozitor pentru ea".

În ceea ce îl privește pe tatăl ei, Millvina a declarat într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Belfast Telegraph că nu este interesată foarte tare de acesta și că el este un străin pentru eu. Cu toate acestea, a recunoscut că el este motivul pentru care a decis să nu vadă filmul regizat de către James Cameron.

"Pentru că aceasta este nava pe care a murit tatăl meu. Deși nu îmi amintesc nimic, nimic despre el, aș fi totuși dureros", a explicat Millvina Dean. Ea le-a spus junaliștilor că filmul ar face-o să se gândească la modul în care acesta și-a găsit sfârșitul, dacă a fost blocat pe nava scufundată sau dacă a murit în apele Atlanticului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Ultima supravieţuitoare de pe Titanic a refuzat să vadă filmul regizat de James Cameron. Femeia avea doar 2 luni când a avut loc catastrofa