Antena Meniu Search
x

ULUITOR: O tânără posedă o abilitate RARĂ, care îi permite să-şi amintească FIECARE ZI din viaţă, ÎN CEL MAI MIC DETALIU

O tânără de 27 de ani a povestit despre abilitatea sa extraordinară de a-şi aminti orice detaliu din viaţa sa. Fata are amintiri amănunţite de la naştere şi până în ziua de astăzi.

O tânără de 27 de ani a povestit despre abilitatea sa extraordinară de a-şi aminti orice detaliu din viaţa sa. Fata are amintiri amănunţite de la naştere şi până în ziua de astăzi.

Rebecca Sharrock, din Brisbane, posedă o abilitate rară, care îi oferă o memorie de invidiat. 

Aceasta poate fi regăsită doar la 80 de persoane din lumea întreagă.

Ea ţine minte cu exactitate nu doar ce a făcut în fiecare zi, ci şi detalii insignifiante, precum ce a purtat, ce a mâncat sau care a fost prognoza meteo de atunci.

Pe acelaşi subiect

Fata poate, de asemenea, să recite, cuvânt cu cuvânt, toate cărţile din seria Harry Potter.

În ultima sa postare de pe blog, tânăra de 27 de ani a povestit care este prima amintire pe care o are ca nou-născută şi ce cadou a primit la prima sa aniversare.

Ea a povestit că îşi aminteşte cum, ca nou-născut, petrecea mult timp în pătuţul ei, analizând jucăriile din jur şi ventilatorul care se afla lângă ea.

Tânara a menţionat şi cum i-au serbat părinţii prima aniversare şi cum a început să plângă atunci când mama sa a îmbrăcat-o cu o rochie din satin, care îi provoca mâncărimi.

Rebecca Sharrock a afimat că, în prezent, ia parte la două cercetări, sperând să afle răspunsuri despre felul în care funcţionează mintea ei.

Citeşte şi: Elias este românul care a cucerit oraşul Napoli cu primul lui single! VIDEO cu melodia cântată în napoletană

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » ULUITOR: O tânără posedă o abilitate RARĂ, care îi permite să-şi amintească FIECARE ZI din viaţă, ÎN CEL MAI MIC DETALIU