Antena Meniu Search
x

Video Un chinez, vedetă peste noapte după ce a încheiat un maraton fumând ţigară după ţigară

Un chinez a avut parte de un moment de celebritate după ce a reuşit "performanţa" să ajungă la linia de finish a unui maraton organizat lângă Shanghai. Şi nu oricum, ci fumând ţigară după ţigară pe tot parcursul traseului. Unchiul Chen, cum este numit în presa locală, a alergat astfel timp de 3 ore şi 28 de minute şi s-a clasat pe locul 574 din peste 1.500 de competitori.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 22:25

Unchiul Chen, alergătorul fumător din China
Unchiul Chen, alergătorul fumător din China - Twitter

Unchiul Chen, un atlet din Guangzhou, a devenit faimos peste noapte, după ce imaginile cu "performanţa" sa au făcut înconjurul internetului. Alergătorul a fost surprins fumând "ca locomotiva", chiar în timpul Maratonului Xin’anjiang, organizat lângă Shanghai. Bărbatul nu s-a putut abţine şi a "savurat" ţigară după ţigară, în ciuda efortului susţinut de a ajunge la linia de finish. A încheiat cursa în 3 ore şi 28 de minute şi s-a clasat pe locul 574 din peste 1.500 de competitori, relatează Independent.

Cu ţigara în gură, a alergat maraton după maraton

Imaginile au fost postate iniţial pe platforma chineză de social media Weibo, iar reacţiile nu au încetat să curgă în valuri. Fanii lui au subliniat că nu este prima oară când Chen participă la un maraton în acest stil, devenit "semnătură personală". La fel a făcut şi la Maratonul Guangzhou din 2018 sau Maratonul Xiamen din 2019, unde fotografiile stau mărturie că nu renunţă cu niciun preţ la viciul respins de majoritatea atleţilor. Atunci, a ajuns la finalul traseului în 3 ore şi 36 de minute, respectiv 3 ore şi 32 de minute. Potrivit Hong Kong Standard, unchiul Chen nu fumează decât în cadrul unor astfel de competiţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Un chinez, vedetă peste noapte după ce a încheiat un maraton fumând ţigară după ţigară