Antena Meniu Search
x

Un conac de aproape 13 milioane de dolari a fost abandonat, înăuntru sunt mașini și încălțăminte de lux. FOTO

Un fotograf din SUA a descoperit un conac abandonat din America de Nord, plin cu articole vestimentare de lux și mașini în valoare de mii de dolari.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 15:01

Conacul valoreaza 12,9 milioane de dolari, iar in interiorul lui a fost găsită o întreagă colecție de pantofi de designer în valoare de 12.000 de dolari, dar și mașini lăsate acum să ruginească, relatează Mirror.

Imaginile viralizate de fotograful JeremyXplores arată exteriorul extins al proprietății, care are 11 dormitoare și 13 băi, formată din alte patru clădiri rămase neterminate după ce proprietarul nu și-a putut permite ipoteca de 60.000 de dolari pe lună.

Povestea din spatele conacului de lux

O altă fotografie arată mașinile de epocă lăsate în urmă, inclusiv un Volkswagen Bug și un Mercedes Benz, în timp ce într-o altă fotografie este surprinsă o colecție impresionantă de pantofi de la branduri de lux celebre precum Chanel, Christian Louboutin și Nike Air Max, toate încă în cutiile lor acoperite cu praf.

Pe acelaşi subiect

Casa de 27.000 de metri pătrați a fost construită de un chirurg care avea mai multe cabinete medicale în zonă. Chirurgul și-a mutat familia în casă în timp ce aceasta era încă în construcție, cu toate acestea, la doar șase luni mai târziu, el și fiul său de 15 ani au murit într-un accident de avion. El a lăsat în urmă o soție și alți trei copii. La momentul morții sale, bărbatul încă mai era dator cu opt milioane de dolari pentru conac.  În trei luni, banca a confiscat proprietatea, aceasta a fost terminată în proporție de 90% și de atunci a fost lăsată abandonată.

Am găsit locația în timpul ce căutam pe Google Maps niște conace abandonate despre care se zvonește din zonă. Omul care a construit acest conac a fost foarte realizat, absolvind una dintre cele mai bune școli de medicină din țară, a devenit chirurg, tată a patru copii și chiar pilot de agrement. După ce a construit un imperiu înfloritor cu nouă cabinete medicale, în 2006, a decis că este timpul să construiască un conac de vis pentru familia sa. Nu a fost în niciun caz un om sclipitor, dar nu a fost scutită nicio cheltuială în designul elaborat al acestei vile de lux de 27.000 de metri pătrați. Alcătuit din trei etaje, fără a număra subsolul, conacul din marmură albă are 11 dormitoare, 13 băi, piscină interioară, sală în aer liber, garaj pentru patru mașini, bibliotecă de mahon și lift”, a spus Jeremy, fotograful care a descoperit conacul.

Jeremy a continuat explicând că, în timp ce proprietatea era în construcție, familia s-a mutat în casă și șase luni mai târziu, chirurgul și fiul său adolescent au murit într-un accident aviatic.

Amândoi au fost uciși în urma impactului. Pentru a înrăutăți lucrurile, polița lui de asigurare de viață de mai multe milioane de dolari fusese anulată. Tot sprijinul financiar pentru familia lui a fost anulat și opt milioane de dolari mai erau datorate pentru conac, ca să nu mai vorbim că ipoteca era uimitoare, de 50.000 de lire sterline pe lună. Și, cu conacul neterminat, perspectiva de a-l vinde cuiva care avea banii, timpul și viziunea pentru a finaliza construcția elaborată a fost exclusă. A durat doar trei luni până când banca a pus sechestru pe conac și familia a fost executat silit. Dar misterul acestui conac constă în cantitatea uriașă de obiecte de valoare rămase în interior, inclusiv mașini de lux, mobilier luxos, haine scumpe de designer și multe altele”, a continaut Jeremy.

Majoritatea articolelor de designer din casă aveau încă etichete, inclusiv o pereche de pantofi Dior în dulap, precum și o colecție de bijuterii scumpe în baie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Un conac de aproape 13 milioane de dolari a fost abandonat, înăuntru sunt mașini și încălțăminte de lux. FOTO