Antena Meniu Search
x

A slăbit 55 de kilograme pentru a arăta ca idolul ei: "Pentru a putea continua, mi-am lipit peste tot poze cu EA! " Cum arată ACUM femeia

Un copil de doi ani din Iran a uimit internetul prin abilitățile sale uimitoare de culturist. La vârsta când alți copii de vârsta lui de abia aleargă singuri, Micul Hercule face acrobații greu de egalat.

Un copil de doi ani din Iran a uimit internetul prin abilitățile sale uimitoare de culturist. La vârsta când alți copii de vârsta lui de abia aleargă singuri, Micul Hercule face acrobații greu de egalat.

Arat Hosseini dovedește că are profilul unui campion la gimnastică, deși abia a împlinit doi ani. Băiețelul are o forță ieșită din comun. Iranianul a devenit cunoscut pe internet după ce tatăl său a postat online mai multe filmări în care Arat face exerciții dificile de gimnastică, tracțiuni, șpagatul sau ridică greutăți.

Copilul poate să care în spate circa 6,5 kilograme, adică cel puțin jumătate din greutatea medie a unui copil de vârsta lui.

Mohamad, tatăl copilului, a povestit jurnaliștilor de la The Sun că fiul său are un program deloc solicitant, nefiind privat de bucuriile copilăriei. Micul gimnast se antrenează doar zece minute pe zi.  "Arat are calități sportive deosebite, un talent extraordinar și va fi un campion. Cu siguranță va avea mare succes", a declarat iranianul.Deocamdată, fiul său uimește o lume întreagă, fiind urmărit de peste 18.000 de internauți pe Instagram.

Hercule din România, crescut de mic pentru a deveni campion

La zece ani, Giuliano Stroe este cunoscut drept Micul Hercule din România. Recent, familia sa a postat imagini în care Giuliano arată cum face flotări verticale, la bară. Giuliano ridică greutăți dinainte să învețe să meargă, la vârsta sa antrenându-se în fiecare zi câte două ore. Tatăl său, Iulian, și mama sa, Ileana, sunt obsedați de fitness și își antrenează și copiii de când aceștia aveau trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » A slăbit 55 de kilograme pentru a arăta ca idolul ei: "Pentru a putea continua, mi-am lipit peste tot poze cu EA! " Cum arată ACUM femeia