Antena Meniu Search
x

Video Un fan Taylor Swift a renunțat la șansa de a o vedea de aproape pentru a-și plăti facultatea. Cu cât și-a vândut biletul din primele locuri

Taylor Swift are parte de o mulțime de fani extrem de loiali, iar anunțul noului ei tur a reușit chiar să blocheze site-urile care prin care au fost vândute biletele la concertele ei. Isaac Jarman, un tiktoker din SUA se numără printre "norocoșii" care a reușit să obțină un astfel de bilet. Cu toate acestea, după cum a explicat într-un clip postat pe rețeau socială, a fost forțat să ia o decizie dură. Astfel, a renunțat la șansa de a-și vedea idolul de aproape pentru a-și plăti facultatea. El a dezvăluit și suma impresionantă pe care a primit-o în schimb: 14.000 de dolari, transmite Daily Mail.

de Adrian Popovici

la 12.08.2023, 17:24

Într-un clip pe care l-a postat pe Tik Tok, Isaac Jarman, le-a povestit urmăritorilor său cum a renunțat la șansa de a-și vedea idolul de aproape pentru a-și plăti facultatea. De asemenea, el a vrut să-i mulțumească persoanei care prin cumpărarea biletului i-a oferit șansa de a-și plăti școlarizarea.

"Sper să îți placă foarte mult spectacolul. Mi-aș dori să pot fi acolo, dar și cei 14.000 sunt destuli de buni", a scris Isaac.

În clipul care a fost vizionat de peste 4,1 milioane de ori, Isaac părea bucuros atunci când i-a transmis celui care i-a cumpărat biletele: "În orice caz, bucură-te de al patrulea rând pentru mine".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mii de comentarii, mulți dintre cei care îl urmăresc pe Isaac Jarman explicând ce ar face cu cei 14.000 de dolari. Unul dintre internauți a adăugat: "Pentru 14.000 ar putea să scrie o întreagă piesă despre mine!", făcând trimitere la faptul că Taylor Swift este autoarea sau co-autoare tuturor versurilor pe care le-a lansat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Inedit » Un fan Taylor Swift a renunțat la șansa de a o vedea de aproape pentru a-și plăti facultatea. Cu cât și-a vândut biletul din primele locuri