Antena Meniu Search
x

Video Monolitul de la Vadu stârnește noi dezbateri: "Nu e de la extratereștri. Nu puneau o bucată de fierătanie decelabilă acolo"

Semn al unei civilizaţii extraterestre sau o operă regizată cu priză la public? Mai degrabă a doua variantă, spun specialiştii care analizează misterioşii monoliţi metalici care apar peste tot în lume.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.12.2020, 09:36

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Ultimul stâlp metalic a răsărit chiar pe plaja de la Vadu şi niciun artist nu l-a revendicat momentan, iar cei de la Rezervaţia Deltei Dunării îl vor demola.

Construcţia de pe plaja de la Vadu pare să fi răsărit direct din apă. A fost furtună, iar marea agitată a înaintat 30 de metri şi a inundat o bună parte din uscat.  Înaltă de 3-4 metri, construcția este făcută cu simț de răspundere pentru că rezistă la vântul puternic de la mare.

Oficialii primăriei nu ştiu cum de a apărut pilonul strălucitor tocmai pe teritoriul comunei Corbu. Cert e că semnele inscripţionate pe obiect nu sunt din limba română. Dornici să elucideze misterul, lansează o primă ipoteză.

Vasile Halici, viceprimar comuna Corbu: "Cred că e pus de mână de om, nu se explică, nu are cum să fie altfel. E montat expres acolo. Care a fost scopul, nu am eu de unde să ştiu".

În căutarea răspunsului, oamenii de ştiinţă mai fac un pas.

Adrian Bîlbă, director Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa: "E de inox, deci nu e de la extratereștri care, dacă veneau, veneau cu o navă propulsată cu antimaterie, indecelabilă. 07 11 Bineînțeles nu puneau o bucată de fierătanie decelabilă acolo.

Prima astfel de apariţie stranie a avut loc în data de 18 noiembrie în deşertul nord-american Utah. Ulterior a dispărut, însă altele au mai fost descoperite imediat inclusiv şi în România, la Piatra Neamţ, dar şi într-o rezervaţie naturală din Olanda.

Vasile Halici, viceprimar comuna Corbu: "Eu vă spun că mâine nu va mai fi acolo pentru că din tabla aia de inox se poate face. Românul nostru este foarte inventiv".

Astăzi, monolitul de pe plaja Vadu a dispărut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Monolitul de la Vadu stârnește noi dezbateri: "Nu e de la extratereștri. Nu puneau o bucată de fierătanie decelabilă acolo"