Antena Meniu Search
x

Video Un nou calendar incendiar al pompierilor australieni. Salvatorii au pozat fără cămașă, cu căţei și pisicuţe în brațe, pentru ediţia din 2024

E acel moment al anului în care pompierii australieni se pregătesc să intre în casele noastre. Au pozat din nou pentru celebrul calendar, vândut în scop caritabil. De mai bine de trei decenii, şedinţa foto anuală a salvatorilor strânge milioane de dolari, care ajung la ONG-urile pentru protecţia copiilor şi a animalelor. Iată imaginile care stârnesc admiraţie în întreaga lume! 

de Redactia Observator

la 26.11.2023, 21:45

Vezi și

Pentru un scop nobil, pompierii australieni zâmbesc frumos la cameră, în timp ce ţin în braţe câte un animăluţ simpatic. 

Celebrul calendar al pompierilor a strâns, în timp, peste 3 milioane de dolari pentru mai multe ONG-uri australiene, care au sprijinit mii de cauze. 

"Totul este despre mediu, despre protejarea animalelor." 

Calendarul este disponibil în 46 de ţări din întreaga lume, inclusiv în România. Un exemplar costă 15 euro. Banii strânşi vor merge şi către Asociaţiile de Pompieri Voluntari din Australia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Un nou calendar incendiar al pompierilor australieni. Salvatorii au pozat fără cămașă, cu căţei și pisicuţe în brațe, pentru ediţia din 2024