Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr care a renunţat la şcoală la 16 ani se laudă ca are salariul 10.000 de lire sterline pe lună ca zidar

A renunțat la școală pe când avea doar 16 ani, dar nu regretă nicio clipă. Astăzi, conduce un Audi S8, în valoare de 30.000 de lire sterline, și a ajuns să câștige 10.000 de lire sterline pe lună ca zidar.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 18:49

Pasiunea pentru zidărie a lui Kurt Malpass, în vârstă de 26 de ani, din Tean, Staffordshire, a început la 16 ani, când a fost obligat să facă la școală un curs „pentru copiii care nu ascultă”.

Câștigă 10.000 de lire sterline pe lună ca zidar

Și-a obținut rapid calificarea și s-a perfecționat lucrând pentru o companie, înainte de a deveni independent la 19 ani, iar acum câștigă până la 800 de lire sterline pe zi.

Zidarul și-a putut cumpăra prima casă cu trei dormitoare, în valoare de 110.000 de lire sterline la vârsta de 19 ani, acum conduce un Audi S8 de 30.000 de lire sterline și câștigă până la 10.000 de lire sterline pe lună. Iar Kurt recunoaște că nu intenționează să se oprescă.

„Sunt destul de deștept, dar obiecte precum franceza, spaniola și geografia nu m-au interesat niciodată. Când m-am dus să fac zidărie, m-am îndrăgostit de ea și, în mod natural, eram și bun la asta. Mi-am cumpărat prima casă la 19 ani – dacă ești dispus să muncești din greu și multe ore, poți câștiga bani ușor. Fiind zidar, oamenii nu te privesc de parcă ai fi o persoană inteligentă. Oamenii cred că este ușor și suntem plătiți excesiv pentru ceea ce facem, dar este o abilitate și nu toată lumea o poate face”, a povestit zidarul, potrivit Daily Mail.

Bărbatul spune acum că vrea să strângă bani să își cumpere un Lamborghini și speră să înceapă să investească și în proprietăți ca un al doilea venit. „Îmi place, mi se pare terapeutic. Nu mi-aș putea imagina unde aș fi fără zidărie”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Un tânăr care a renunţat la şcoală la 16 ani se laudă ca are salariul 10.000 de lire sterline pe lună ca zidar