Antena Meniu Search
x

Video Viaţă de câine: Patrupedele milionare, care au servitori şi mănâncă în fiecare zi caviar

Sunt cei mai buni prieteni ai noştri, loiali şi iubitori. Câinii sunt cele mai îndrăgite animale de companie, iar azi e ziua lor. Nu pentru toţi viaţa de câine e însă la fel: unii au devenit celebri după ce au fost ajuns în casele vedetelor de la Hollywood, au averi impresionante şi mănâncă zilnic caviar. Alţii, mai puţin norocoşi, au fost abandonaţi pe străzi şi salvaţi de asociaţii. Acum, îşi aşteaptă stăpânii. 

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 21:51

Vezi și

De fiecare dată când intră cineva, câinii salvaţi de pe străzi şi ajunşi în centre privesc cu speranţă. Poate, în sfârşit, îşi vor găsi stăpânul. "La adăpostul din Brăneşti sunt peste 200 de câini care îşi caută stăpân. El e unul dintre ei. Are doar câteva luni, nu are încă un nume şi aşteaptă o familie iubitoare", spune Cristina Filip, reporter Observator. Florin, aşa cum l-au botezat îngrijitorii, este norocos. De ziua lui, va pleca din adăpost. "Adopţia este gratuită. Avem nevoie de trei documente să adoptăm, copie după buletin, să facem dovada venitului că avem cu ce să întreţinem un câine şi să facem dovada spaţiului că avem unde să ţinem câinele. Un câine e o responsabilitate", susţine Hilde Tudora, CJ Ilfov.

Cei mai bogaţi şi răsfăţaţi câini

Câinii sunt îndrăgiţi de toată lumea, iar vedetele nu fac excepţie. În topul preferinţelor sunt cei cu pedigree. Chihuahua se află pe primul loc, cu un motiv. Este mic, uşor de transportat şi deloc pretenţios. Printre celebrităţile care s-au îndrăgostit iremediabil de rasă sunt Paris Hilton, Madonna, Britney Spears şi Demi Moore  

La fel de îndrăgiţi sunt şi pomeranienii. Sunt pufoşi, mici şi jucăuşi. Megan Fox, Gwen Stefani și Jeffree Star sunt doar câteva dintre vedetele care au acasă unul. Corgi este o altă rasă extrem de populară. Cel mai cunoscut iubitor al rasei este însăși Regina Angliei. 

În lume, sunt şi câini foarte bogaţi. Primul în top este Gunther IV cu o avere de peste 400 de milioane de dolari. El are banii de la tatăl său, care fost câinele unei contese germane. Aceasta i-a lăsat moştenire 106 milioane de dolari. Administratorii averii au avut grijă să investească banii pentru a-i crește valoarea. Gunther IV locuiește acum în Miami, într-o vilă despre care se crede că ar fi cumpărată de la Madonna cu 7,5 milioane de dolari. Mănâncă în fiecare zi caviar şi are o servitoare personală.

Pe locul doi sunt câinii lui Oprah Winfrey cu o avere estimată la 30 de milioane de dolari. "Numele lor sunt Sunny şi Lauren. Şi ea va merge acasă cu mine, este absolut superbă. Este minunată! O s-o iubesc". Toate animalele lui Oprah sunt salvate şi dresate chiar de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Viaţă de câine: Patrupedele milionare, care au servitori şi mănâncă în fiecare zi caviar