Antena Meniu Search
x

Vor trăi cât pietrele! Sunt cele mai LONGEVIVE ZODII

Șase zodii vor trăi mult și... bine!

Șase zodii vor trăi mult și... bine!

Gemeni

Gemenii se trezesc în zorii zilei pentru a avea timp de toate activitățile de dinaintea muncii. Mănâncă sănătos și fac exerciții regulat. Când se simt neliniștiți meditează și își rezolvă problemele cu calm. Pentru nativii Gemeni, o viață longevivă trebuie petrecută în jurul oamenilor. 

Rac

Profită de pauzele de la muncă, în care se recreează cu o carte sau o cafea și se bucură de evenimentele banale din jur, precum vremea însorită. Nu se abține de la lucrurile dăunătoare pentru sănătate, dar o fac rar și au grjă să nu exagereze.

CITEȘTE ȘI Ele au pâinea și cuțitul! Sunt FEMEILE cu cele mai PUTERNICE ZODII din horoscop

Taur

Adoră lumina naturală și cel mai bine se simt în mijlocul naturii. Nativilor Taur le place să știe ce mănâncă, de aceea preferă să își culeagă hrana direct de la sursă. Au tendința de a se izola de ceilalți, pentru ei o viață longevivă înseamnă meditație și singuratate ocazională.

Fecioară

Fecioarele își mențin longevitatea vieții prin curățenia din jur. Se înconjoară de oameni pozitivi de la care pot învăța lecții valoroase de viață. Dacă un lucru nu e făcut pentru ei, nativii Fecioară simt asta și nu își pierd vremea încercând să facă imposibilul.

Scorpion

Atunci când se află într-o situație dificilă, ei încearcă să vadă partea roz a lucrurilor. Nu le este frică de esecuri și învață lecții valoroase din fiecare greșeală. Consideră ca fiecare om, indiferent de vârstă are multe de învățat.

CITEȘTE ȘI Ce-i în gușă, și-n căpușă! ZODII care fac numai ce le TAIE CAPUL

Vărsător

Vărsătorii simt când cineva nu îi vrea în preajmă și evită situațiile neplăcute. Pentru ei, o viață longevivă și prosperă înseamnă a fi în armonie cu toată lumea. Evită certurile și sunt genul de persoană care mai întâi ascultă, iar mai apoi își dau cu părerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Vor trăi cât pietrele! Sunt cele mai LONGEVIVE ZODII