Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ZAHĂRUL TE FACE MAI FRUMOASĂ! Inamic de temut și prieten de nădejde!

Multe femei, atunci când aud de zahăr, mai au puțin și o iau la fugă! Însă ce nu știați este că alimentul care produce groază te poate face mai frumoasă decât ai fost vreodată!

de Redactia Observator

la 26.10.2015 , 14:18

 Multe femei, atunci când aud de zahăr, mai au puțin și o iau la fugă! Însă ce nu știați este că alimentul care produce groază te poate face mai frumoasă decât ai fost vreodată! Un remediu homemade care îți îmbogățește rutina de frumusete: zahărul și cele șase moduri în care îți poate fi de folos:

1. PICIOARE MAI FINE

Amestecă zahăr cu ulei de mentă, iar apoi aplică pasta obținută pe talpă, în timp ce faci duș. Vei avea parte de un scrub homemade care va elimina toate celulele moarte și pielea uscată. Uleiul de mentă, în plus, are efect răcoritor.

Articolul continuă după reclamă

2. UN STROP DE STRĂLUCIRE

Îți este dor de bronzul arămiu pe care l-ai dobândit cu greu vara ce a trecut? Corpul tău va căpăta o nuanță strălucitoare dacă amesteci zahăr cu ulei de măsline pentru a crea un scrub pe care îl poți aplica pe picioare, mâini și spate.

3. MÂINI MAI CURATE

Dacă pui zahăr pe săpunul cu care te speli pe mâini va acționa ca un exfoliant delicat și va înlătura toate urmele fără a fi nevoie să apelezi la produse chimice pentru îndepărtarea murdăriei, dăunătoare pielii.

4. BUZE MAI FINE

Umezește-ți un deget, pune zahăr granulat pe el și apoi, cu mișcări circulare, aplică-l pe buze pentru a le exfolia. Așa vei reuși să ai buzele mai fine, într-o nuanță naturală plăcută.

5. EPILARE MAI UȘOARĂ

Prin mișcări circulare, exfoliază-ți pielea cu zahăr brun granulat, puțin umed, apoi clătește. Vei avea pielea mai ușoară, nu vei mai simți durerea atât de puternic și scade posibilitatea apariției semnelor.

6. EXFOLIANT HIDRATANT

Vei obține un exfoliant care te va scăpa de celule moarte și îți va hidrata în același timp pielea dacă amesteci o cană de zahăr brun cu câteva banane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » ZAHĂRUL TE FACE MAI FRUMOASĂ! Inamic de temut și prieten de nădejde!