Antena Meniu Search
x

Video Adela, astăzi, de la 20.30, la Antena 1: Ioana Ginghină şi Mircea Gheorghiu, surprize savuroase din culise

Ziua de joi vă aduce mereu o nouă porţie din serialul dumneavoastră favorit. Iar ceea ce vă putem spune noi, după ce am aruncat un ochi în culisele Adela, este că lucrurile sunt departe să-şi găsească o rezolvare. Ba din contră!

de Redactia Observator

la 07.10.2021, 13:47

Vezi și

Miki Scoarţă (Ioana Ginghină) este proprietara unei cofetării de cartier, şcolită la Paris, care s-a întors în ţară ca să demonstreze ea cum stau lucrurile cu dulciurile franţuzeşti. E simpatică şi cu gura mare şi mereu îi dă replica lui Nuţi (Anca Sigartău), mama Adelei. Miki este căsătorită cu Nicu (Mircea Gheorghiu), un inginer care a rămas fără serviciu şi a devenit alcoolic. O crimă la care Nicu devine complice fără voie şi despre care nu discută nici cu cea care îi este soţie. De aici, apar situaţii greu de imaginat şi în familie.

"Un inginer îşi pierde serviciul, pandemia îi reduce aproape de zero şansele să-şi găsească de lucru, începe să nu se mai înţeleagă cu nevasta şi se apucă de băut, într-un asemenea mod că devine alcoolic. Băutura devine panaceul în faţa nefericirii şi a lipsei de perspectivă în viaţă. E o partitură inedită, pentru mine şi mă bucur că am fost distribuit în acest proiect de televiziune, ce se anunţă a fi unul de mare anvergură!", a declarat Mircea Gheorghiu.

Restul... e tăcere, căci nu vă putem dezvălui mai multe. Rămâne să vă uitaţi în această seară de la ora 20.30 la noile episoade. Până atunci, aflăm mai multe detalii despre cele două personaje savuroase, Miki şi Nicu, un cuplu în care tensiunile mocnesc. Ioana Ginghină şi Mircea Gheorghiu au venit în platoul Observator 12.

Vedeţi interviul integral în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Adela, astăzi, de la 20.30, la Antena 1: Ioana Ginghină şi Mircea Gheorghiu, surprize savuroase din culise