Antena Meniu Search
x

Video Despre noul sezon Adela, cu Ioana Ginghină. Serialul reîncepe din 27 ianuarie

Fix peste o săptămâna va avea loc premiera celui de-al treilea sezon. Ioana Ginghină a fost prezentă în platoul Observator şi a dat mai multe detalii din culisele serialul, dar şi despre cum îi merge pe plan persona. Actriţa urmează să se recăsătorească. 

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 13:18

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cel de-al treilea sezon al serialului Adela va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Aşteptarea a luat sfârşit!  Astfel, telespectatorii vor afla în sfârșit pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea? Va dispărea una dintre cele două surori?

Noul sezon Adela vine cu provocări mari pentru toate personajele din serial. Fericirea protagoniștilor va fi pusă în continuare la încercare. Vor mai avea multe piedici până la un final fericit, pentru că mai sunt multe secrete de descoperit si multe întâmplări de trăit intens. Însă nu doar personajele principale vor avea parte de obstacole.

Cel de-al treilea sezon readuce în poveste expresia "Ce-i al tău e și al meu". Ce va însemna această expresie în povestea noului sezon, telespectatorii vor afla doar urmărind serialul în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, începând din 27 ianuarie.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Despre noul sezon Adela, cu Ioana Ginghină. Serialul reîncepe din 27 ianuarie