Antena Meniu Search
x

Video Galele Savoy au ajuns la a patra ediţie. Omagiu adus marilor artişti de pe scena Teatrului de Revistă

Pe 29 ianuarie începe cea de-a patra ediţie a Galelor Savoy. Cei care cunosc evenimentul ştiu că este vorba despre o gală în cinstea marilor artişti care au urcat de-a lungul timpului pe scena Teatrului de Revistă. Artişti contemporani, cât şi cei care, din păcate, nu mai sunt printre noi, dar au lăsat o moştenire uriaşă. 

de Redactia Observator

la 19.01.2022, 13:17

Vezi și

Anul acesta, Galele Savoy vor fi prezentate de Octavian Ursulescu, iar momentul în memoriam va fi dedicat marelui actor Puiu Călinescu. 

Octavian Ursulescu: E bine de ştiut că sunt multe momente in memoriam în aceste gale. Mi se pare o formă de respect, de preţuire pe care Vasile Muraru, managerul teatrului, şi Valentina Fătu, partenera sa din atâta scenete şi momente extraordinare de comedie, le-au gândit. Au fost omagiaţi astfel, în momente in memoriam, Nicu Constantin, Jean Constantin, Stela Popescu, Cristina Stamate, Nae Lăzărescu, Puiu Călinescu şi vor fi şi alţii. Nu sunt uitaţi eroii Revistei româneşti. Aceştia au fost nişte eroi, în vremuri foarte grele au făcut umor şi au adus bucurie oamenilor.

Ce şanse are România la Eurovision în 2022

Octavian Ursulescu: Cred că, glumind puţin, va avea aceleaşi şanse ca anii trecuţi. Dacă selecţia va urma acelaşi curs, dacă nu vor fi implicaţi compozitorii de bază şi în juriu muzicienii profesionişti, care au fost total marginalizaţi, dacă aleg nişte oameni care nu se pricep foarte bine, selecţia va fi deficitară. E adevărat că nici nu prea se prezintă multă lume, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani este nepermis, pentru că nu a mai fost o selecţie naţională. Trebuie lăsaţi toţi cei care vor să compună sau să cânte să vină şi să alegem cea mai bună melodie. Nu putem numi noi, din oficiu, un cântăreţ. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul VIDEO de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Galele Savoy au ajuns la a patra ediţie. Omagiu adus marilor artişti de pe scena Teatrului de Revistă