Antena Meniu Search
x

Octavian Ursulescu, omagiu adus lui Titus Munteanu, 'un lord al micului ecran'

Octavian Ursulescu a lansat un volum în memoria celui care a fost mentor pentru generaţii întregi de artişti.

Vezi și

Vă mai amintiţi de Şcoala vedetelor, spectacolul care s-a bucurat de mare succes în anii 90? Emisiunile erau realizate de Titus Munteanu, omul le-a deschis, multor tineri talentaţi, calea spre celebritate. Ieri, Octavian Ursulescu a lansat un volum în memoria celui care a fost mentor pentru generaţii întregi de artişti.

Titus Munteanu a fost omul care a schimbat destine în anii '90. Zeci de tineri talentaţi, aflaţi la început de drum, au primit atunci şansa de a se lansa în lumea divertismentului. 

Călin Goia, Voltaj:

Pentru mine, unul, a fost extrem de important. A fost omul care mi-a hotarat drumul. Eram intre economie si muzica, el mi-a dat sansa de a a trai facand ceea ce imi place cu adevarat.

Show-ul Şcoala Vedetelor a fost o adevărată fabrică de staruri. Iar Titus Munteanu - "un lord al micului ecran''...exact aşa l-a numit Octavian Ursulescu în volumul pe care i l-a dedicat. 

Gianina Corondan:

Tot timpul voia sa uimeasca si gasea mereu fel de fel de formule prin care lasa lumea cu gura cascata. 

Angela Similea:

El s-a daruit publicului. Sa-i multumim si ii multumim!

Şcoala Vedetelor a fost şi locul unde s-au legat prietenii de-o viaţă. 

Diana Munteanu:

Ne leaga o prietenie o prietenie foarte veche pe toti si a fost un prilej foarte emotionant, dar si foarte frumos. Un moment pe crea il datoarm sufleteste cartii care  aparut astazi. 

Titus punea mare pret pe prietenie si asa este. Nu stiu cum a reusit, dar ne-a inchegat asa pe toti, povesteşte la rândul ei Mihaela Cernea.

Artiştii au depănat amintiri din vremurile de glorie întreaga noapte. Nu au lipsit nici lacrimile de tristeţe... la gândul că Mălina Olinescu a pierit mult prea devreme. 

Alice Bursuc:

Malina a lipsit in seara asta, fizic, dar Malina ramane un om important in sufletul nostru. Vorbim de ea si ne gandim la ea. 

Este foarte trist, cred ca nu exista saptamana sa nu ma gandesc la Malina. Cu noi a cantat pana in ziua aia fatala, mărturisesc Nadine si Călin Geambaşu.

Şhow-ul Şcoala Vedetelor a revoluţionat piaţa muzicală după 1989. Titus Munteanu a lansat în mass-media autohtonă zeci de nume cunoscute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Octavian Ursulescu, omagiu adus lui Titus Munteanu, 'un lord al micului ecran'