Antena Meniu Search
x

Video Loredana Groza a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată "Dans, dans, dans"

Regina muzicii pop din România e de neoprit! Noua piesă a acesteia: "Dans, dans, dans" este coloana sonoră a nopţilor de vară! Îndrăgita artistă s-a ocupat de versurile melodiei, iar clipul a fost filmat. chiar de ziua ei de naştere, pe care a petrecut-o acolo unde se simte cel mai bine adică pe scenă, în faţa publicului.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 15:06

Vezi și

Noua piesa "Dans, dans, dans", este compusă de Loredana, alături de Mihai Ogășanu, Marian Enache , Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. Loredana și Mihai Ogășanu. Au mai colaborat în trecut și la alte piese precum "Vreau toată noaptea", "Depărtare", "Zig Zagga" sau "Fata cu șosete de diamant". Pentru acest videoclip, artista a colaborat cu regizorul Bogdan Daragiu, iar filmarea a fost realizată pe 10 iunie, de ziua sa de naștere, în cadrul concertului-eveniment caritabil numit "Cântece pentru prieteni".

“Sunt fericită să vă anunț lansarea noului meu single Dans, dans, dans ! Un cântec care o să vă facă să dansați sub stele toată noaptea, oriunde ați fi în vara asta. Cântecul l-am scris împreună cu vechiul meu prieten și colaborator, Mihai Ogășanu, și Marian Enache, pe versurile mele. Este produs de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. De abia aștept să dansăm împreună pe Dans, Dans, Dans!" , a declarat Loredana Groza.

Artista și-a petrecut ziua de naștere pe scenă, iar banii strânși din bilete i-a donat în scop caritabil propunându-și să ajute la reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești. “E doar începutul unui proiect foarte mare care își dorește să susțină și să ajute. 500.000 de euro sunt necesari pentru a fnaliza toate lucrările acolo. Nu doar susținerea noastră, ci și a altora, ar fi vine venită”, a împărtășit Loredana cu echipa Observator.

Videoclipul piesei a fost filmat live, în timpul unui concert

Pe acelaşi subiect

“A fost o idee foarte interesantă și riscantă. Era un concert care a început cu această piesă “Dans, dans, dans” și după am contiunat. Concertul a durat peste 2 ore și bineînteles că și costumațiile s-au schimbat, deci nu mai puteam să revenim. Altă șansă nu mai aveam”, spune Loredana.

Artista a declarat că erau foarte multe camere și că i s-a părut interesant cum au fost captate toate detaliile dar și cum a reacționat publicul când a auzit în premieră piesa nouă. “Este extraordinar de intersant cum au reușit să capteze toate detaliile. Mi-a plăcut și reacția publicului, de obicei când cânți un cântec pentru prima oară, oamenii stau și-l ascultă. Dar deja de la jumătate oamenii cântau”.

Loredana pregătește un nou album în toamnă care, spune ea, “este un album foarte interesant, un album cu foarte multe piese pop dance. Vor fi și piese mai emoționante”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Loredana Groza a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată "Dans, dans, dans"