Antena Meniu Search
x

"Dacă mor, cine e responsabil?". Tenismanul Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, a răbufnit la adresa arbitrului din cauza căldurii extreme

A fost atât de cald la Jocurile Olimpice de la Tokyo încât Daniil Medvedev, numărul 2 în tenisul mondial, a întrebat arbitrul de scaun ce se întâmplă dacă moare. Jucătorii de tenis au fost nevoiţi să joace la temperaturi de peste 30 de grade Celsius, cu 79% umiditate.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 28.07.2021, 16:39

Daniil Medvedev a cerut două pauze medicale în timpul partidei de tenis de la Jocurile Olimpice
Daniil Medvedev a cerut două pauze medicale în timpul partidei de tenis de la Jocurile Olimpice - David Ramos/Getty Images

Temperaturile ridicate le-au creat probleme jucătorilor de tenis la Jocurile Olimpice de la Tokyo. S-au înregistrat 31 de grade în capitala Japoniei, însă umiditate de 79% a făcut ca temperaturile să fie resimţite la nivelul celor de 36-37 de grade, spun specialiştii.

Numărul 2 mondial, Daniil Medvedev, a fost atât de afectat de căldură încât la jumătatea meciului cu Fabio Fognini s-a dus la arbitrul de scaun şi l-a întrebat ce se întâmplă dacă moare.

"Sunt un luptător, vor termina meciul, dar pot să mor. Dacă mor, îşi va asuma Federaţia Internaţională responsabilitatea", a întrebat Medvedev.

Daniil Medvedev spune că nu mai putea să respire

Pe acelaşi subiect

Medvedev a trecut în cele din urmă de italian cu 6-2, 3-6, 6-2 şi s-a calificat în sferturile de finală. El le-a spus reporterilor după meci că în timpul setului secund era atât de cald încât "vedea negru în faţa ochilor".

"Între puncte nu ştiam ce să fac să mă simt mai bine. Mă aplecam şi nu puteam să îmi recapăt suflul. Eram gata să cad pe teren", a mai spus sportivul. Rusul a cerut două pauze medicale în timpul partidei.

Medvedev nu a fost singurul care şi-a exprimat îngrijorarea. Liderul mondial Novak Djokovic a spus de asemenea că condiţiile din primul meci au fost brutale şi a cerut reprogramarea partidelor seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » "Dacă mor, cine e responsabil?". Tenismanul Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, a răbufnit la adresa arbitrului din cauza căldurii extreme