Antena Meniu Search
x

Foto Jigniri la adresa sportivei Ana Maria Popescu din partea unui consilier PNL: "Gest de mare țoapă. Sportivii de după ’89 au devenit niște pitipoance pline de ifose”

Ştefan Caraman, consilier pe probleme de sport al primarului din Tulcea și membru PNL, a lansat un val de jigniri la adresa sportivei Ana Maria Popescu, care la întoarcerea în țară de la Jocurile Olimpice a refuzat să dea mâna cu ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

de Redactia Observator

la 28.07.2021, 17:54

Într-un mesaj postat pe Facebook, și preluat de g4media.ro, Ştefan Caraman lansează un șir de jigniri la adresa sportivei medaliate cu argint la proba de spadă la Jocurile Olimpice, vorbind despre un "gest de mare țoapă", care a trecut precum o putoare pe langa clientul cu bani putini”.

Consilierul a mai scris că declarațiile sportivei privind subfinanțarea acestui sport îi "întăresc convingerea că sportivii ăștia de dupa '89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât - nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze".

Ştefan Caraman a șters postarea, după ce presa a preluat mesajul său jignitor la adresa Anei Maria Popescu.

Postarea integrală a consilierului Ştefan Caraman

Pe acelaşi subiect

Gest de mare tzoapa al Anei Maria Popescu, refuzand sa stranga mana ministrului sportului; pentru ca : daca sunt probleme cu federatia, ministerul, CIO, are cine sa negocieze cu ei, poate de vina e seful federatiei, caci tot ei e aleg acolo intre ei; si astea se rezolva in birouri, nu in flegme

ministrul Novak, este sportiv ca si ea, e medaliat olimpic, e un caracter rar avand in vedere situatia lui medicala, ca om nu merita asa ceva, mai ales de la un alt coleg sportiv;

daca a facut o declaratie nefericita, o puteau regla amandoi face to face; dar sa-l lasi cu mana intinsa si sa treci precum o putoare pe langa clientul cu bani putini, asta arata ca degeaba esti campion la sport, daca esti codas la bun simt modul asta ghertoiesc de a te purta in public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalti; deci asta trebuie sa facem cand suntem suparati pe oficiali (buni, rai, sunt oficiali), ii scuipam in gura si ii injuram de mama, ca avem noi frustrari, nu?

Ivan, Nadia, Lipa, Szabo, Silivas, Vastag, Covaliu, n-ar fi facut niciodata asa ceva in public, niciodata; si aia au luat medalii un snop, au fost si sunt in Panteonul sportului mondial, doamna asta cifuta din pacate nu gestul si declaratiile ei imi intaresc convingerea ca sportivii astia de dupa ’89 au devenit niste pitipoance pline de ifose, niste prestatori pentru bani si atat; nu tu eleganta, nu tu educatie, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tata, doar fitze;

daca sportul romanesc e subfinantat (si ma refer la cel de nisa, cum e si sabia), e o povara a statului roman, e incompetenta a tuturor (caci in sistem sunt, de altfel, tot campioni olimpici sau fosti sportivi), e „asa a vrut Dumnezeu”, e ce doriti voi, dar nu te obliga nimeni sa ramai cu mana intinsa daca vezi ca nu primesti; mai ales cand porti pe tine tricolorul; nu ai voie;

si in niciun caz sa te comporti ca o tzoapa si pana la urma a fi nesimtit e doar despre tine si nu despre ministrul Novak, nici despre CIO, nici despre nimeni, e de la ma-ta de acasa; si nu are nicio legatura cu spiritul olimpic, niciuna m-am bucurat de medalia sportivei, bravo ei, dar din punctul meu de vedere nu merita sa o poarte la gat ci sa si-o bage in fund;

cat priveste presa sportiva care a incurajat gestul cucoanei catalogandu-l ca pe o mare smecherie, nu m-a surprins cu nimic; astia cu scoala prin telefon, atata stiu, scandal si panarama;

asta cred eu

PS : babaciunea are de invatat de la tanarul si fenomenal de sarmantul inotator roman; omul a venit la Olimpiada sa se distreze; el e campion prin atitutinde, de aceea e atat de iubit de toata lumea desi n-a castigat inca o medalie; el e cu adevarat sportiv olimpic; nota 1o pe linie.

Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak, la revenirea în ţară

Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la scrimă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a refuzat să dea mâna cu ministrul Eduard Novak după revenirea în ţară, la aeroport. 

Imaginile au fost postate pe Facebook chiar de ministrul Tineretului şi Sportului, fără a face însă vreo referire la gestul sportivei Ana Maria Popescu: “Am mers cu mare emoţie şi bucurie să îi întâmpin astăzi pe sportivii noştri care au revenit de la Tokyo. M-am întristat însă că interpretarea dată de presă declaraţiilor mele de acum câteva zile a umbrit bucuria pe care Ana Maria Popescu o merită pentru medalia obţinută cu atâta muncă. Ştiu ce greu se câştigă o medalie, ştiu câtă muncă e în urmă, câţi ani de sacrificii şi renunţări. Ca ministru, dar şi ca sportiv, îmi pare rău că un astfel de moment, care trebuia să fie unul de fericire, este întunecat de un scandal de presă”, a spus ministrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » Jigniri la adresa sportivei Ana Maria Popescu din partea unui consilier PNL: "Gest de mare țoapă. Sportivii de după ’89 au devenit niște pitipoance pline de ifose”