Antena Meniu Search
x

Un gimmnast irlandez a testat patul de carton din satul olimpic pentru a arăta că nu este ”anti-sex”. VIDEO

O știre falsă a ajuns să fie demontată de sportivii cazați în satul olimpic înainte de Jocurile care debutează vineri la Tokyo. Mai multe publicații au relatat mărturia unui sportiv care susține că paturile sunt făcute din carton pentru a nu-i încuraja să facă sex și a răspândi COVID-19, deși organizatorii au spus că paturile au fost alese pentru a promova utilizarea materialelor reciclate, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 19.07.2021, 18:43

Vezi și

Unii sportivi s-au oferit să testeze paturile ”anti-sex” din carton pentru a demonstra dacă sunt rezistente la o activitate intensă. Gimnastul irlandez Rhys McClenaghan s-a filmat cum testează rezistența patului, postând un videoclip pe Twitter. A sărit pe pat de mai multe ori înainte de a anunța: "Este fals! Știri false!", scrie CNN

Organizatorii Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 au spus că paturile din camerele unde sunt cazați sportivii vor fi „transformate în hârtie reciclată” după competiție. „Promovăm utilizarea materialelor reciclate pentru produsele achiziționate și materialele de construcție la Jocurile de la Tokyo 2020”, a declarat un oficial.

Sportivilor li s-a recomandat să păstreze distanța de 2 metri la Jocurile Olimpice

Ghidul Comitetului Olimpic Internațional pentru sportivi și oficiali recomandă ca sportivii și oficialii „să evite contactul fizic” și „să păstreze o distanță de 2 metri de ceilalți sportivi și de cel puțin un metru față de restul persoanelor”.

Pe acelaşi subiect

Paul Chelimo, un atlet american, a scris pe contul său de Twitter că „paturile instalate în satul olimpic din Tokyo sunt din carton, pentru a evita intimității în rândul sportivilor”. "Paturile vor putea susține greutatea unei singure persoane pentru a evita situațiile dincolo de sport", a completat el, alimentat zvonuri și speculații pe social media. 

Luna trecută, organizatorii JO de la Tokyo au declarat că intenționează să ofere aproximativ 150.000 de prezervative, deși le transmit sportivilor să le ia înapoi acasă, mai degrabă 

decât să le folosească în satul olimpic.

Între timp, înotătoarea australiană Emily Seebohm a documentat viața de zi cu zi a sportivilor din Satul Olimpic într-o serie de vloguri postate pe contul ei de Instagram. De cinci ori medaliată olimpică, aceasra a făcut un scurt tur al satului, arătând mâncarea disponibilă în sala de mese și vehiculele automate care vor transporta sportivi în timpul Jocurilor. Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo are loc vineri, 23 iulie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » Un gimmnast irlandez a testat patul de carton din satul olimpic pentru a arăta că nu este ”anti-sex”. VIDEO