Antena Meniu Search
x

Dan Diaconescu scapă de măsura controlului judiciar. Fostul om de televiziune, acuzat de act sexual cu minor

Dan Diaconescu scapă de măsura preventivă a controlului judiciar în dosarul în care este acuzat de act sexual cu minor şi folosirea prostituţiei infantile, Judecătoria Constanţa dispunând, marţi, revocarea respectivei măsuri, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 21:08

Vezi și

Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi contestată în 48 de ore de la comunicare. "Soluţia pe scurt: În baza (...) , revocă măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă prin nr. 235 din data de 13.04.2023 pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul penal nr. 9546/212/2023, faţă de inculpatul DCD, (...). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08.08.2023", a anunţat Judecătoria.

La începutul lunii în curs, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Dan Diaconescu, cercetat sub control judiciar pentru act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, ambele infracţiuni în formă continuată.

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, a fost reţinut pentru 24 de ore, în data de 7 aprilie, el fiind acuzat de comiterea a două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile, a informat, la acea dată, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. Procurorii au cerut, la acel moment, arestarea preventivă a acestuia, solicitare respinsă însă de către o instanţă a Judecătoriei Constanţa, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu. Pe 13 aprilie, magistraţii Tribunalului Constanţa au decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Justitie » Dan Diaconescu scapă de măsura controlului judiciar. Fostul om de televiziune, acuzat de act sexual cu minor