Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum a scăpat Dan Diaconescu de arest: susţine că minorele au profitat de el, iar acum îşi pregăteşte fiica pentru olimpiada de Biologie

Dan Diaconescu a cerut şi a scăpat de arestul la domiciliu - a fost iertat de judecători, care l-au lăsat în control judiciar. Versiunea fostului patron OTV este complet diferită de cea a procurorilor - fetele l-ar fi atras într-o cursă şi l-ar fi şantajat fără motiv, doar pentru că s-a dus la un masaj unde i-au cerut bani şi l-au înregistrat. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 13.04.2023 , 19:49

Dan Dianconescu zâmbeşte din nou. A reuşit să îi convingă pe judecători să nu-l mai ţină în arest la domiciliu. 

Andreea Filip, reporter Observator: Dan Diaconescu a stat mai puţin de o oră în faţa magistraţilor de aici, de la Tirbunalul din Constanţa. Alături de cei doi avocaţi a încercat să îi convină pe judecători că este nevinovat şi că vrea să fie cercetat în libertate. 

Unul din argumentele fostului patron OTV în faţa magistraţilor a fost că fiica lui se pregăteşte de olimpiada la Biologie şi de sărbătorirea majoratului. Acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu gemene minore, Dan Diaconescu a fost filmat cu un telefon ascuns printre jucării de pluş

Vezi și

Dan Diaconescu: Nimic, nimic nu e adevărat. Nu rataţi ceea ce urmează. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Aţi avut relaţii cu minore? 

Dan Diaconescu: Niciodată, niciodată. 

Cum le-ar fi cunoscut fostul realizator TV pe cele două surori

Versiunea procurorilor este alta. Fostul realizator TV le-ar fi cunoscut pe cele două surori pe 20 septembrie 2020, la Olimp, la hotelul omului de afaceri Mohamad Murad, care era atunci în plină campanie electorală, fiind candidat la primăria Mangalia. Potrivit unor surse, cele două fete ar fi cântat în acea seară, o melodie în turcă, iar după spectacol ar fi fost felicitate de fostul patron OTV. De altfel, fostul prezentator apare în mai multe imagini surprinse la eveniment.

"Conform declaraţiei, după ce a fost felicitată, persoana respectivă a invitat-o pe victimă pe terasa hotelului la un pahar de vin, iar aceasta a acceptat, s-au așezat la masă și acesta a întrebat-o câţi ani are, de unde este, cu ce se ocupă, persoana vătămată răspunzând că are 15 ani, este din Techirghiol și vinde cremele firmei Puterea calului", arată actele din dosar. 

Dan Diaconescu ar fi stat gratuit la hotelul din Olimp, iar anchetatorii înceracă să afle dacă omul de afaceri libanez a ştiut ce se petrece în spatele ușilor închise. Mai ales că, potrivit unor surse, cele două fete ar fi făcut parte din echipa de campanie a lui Mohamad Murad. Omul de afaceri, aflat acum Liban, se delimitează de faptele fostului prezentator: "Ne vedem întâmplător, doar întâmplător şi nu avem niciun subiect în comun. Nu ştiu nimic, am aflat din presă toate aceste aspecte. Faptul că s-a întamplat la unul dintre hotelurile noastre este un lucru firesc, sunt 20 de hoteluri. Dar e un lucru care nu e dorit și total sunt împotriva lui".

Dan Diaconescu neagă categoric acuzaţiile

Potrivit stenogramelor din dosar, Dan Diaconescu a fost înregistrat în timp ce îi cerea uneia dintre gemene să îi găsească o altă parteneră

Victimă: Dar tu vrei virgină, virgină?

Dan Diaconescu: Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate sau ce?

Victimă: Am o fată, dar are 15 ani.

Dan Diaconescu neagă categoric acuzaţiile. Spune că a fost șantajat timp de doi ani şi că stenogramele au apărut după atâta timp pentru a-l împiedica să se întoarcă în viaţa publică şi politică. Dan Diaconescu susține că a primit înregistrări falsificate, mesaje "cu sintetizator de voce" în care ar fi fost amenințat cu moartea atât el, cât și fiica lui. 

Fostul realizator TV s-a prezentat astăzi la secţia de poliţie la volanul limuzinei Maybach. Este prima vizită dintr-o procedură pe care trebuie să o respecte săptămânal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Cum a scăpat Dan Diaconescu de arest: susţine că minorele au profitat de el, iar acum îşi pregăteşte fiica pentru olimpiada de Biologie