Antena Meniu Search
x

Video Reacţia avocatului după ce Mario Iorgulescu a umilit justiţia română pe Instagram. "Sunt manifestările bolii"

Mario Iorgulescu sfidează justiţia, pe Instagram! Fiul fostului preşedinte al ligii profesioniste de fotbal, condamnat în primă instantă la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, se relaxează în Italia. Asta a vrut să arate prin ultima fotografie urcată pe reţelele de socializare. Avocatul acestuia susţine însă că tânărul a avut o criză şi că nu are discernământ.

de Cornelia Crîşmaru

la 17.03.2023, 19:38

Vezi și

Relaxare, viaţă bună, justiţie şi mafia. Sunt doar câteva dintre descrierile făcute de Mario Iorgulescu la poza pe care a postat-o pe contul lui de instagram. Absent din spaţiul public de o lungă perioadă de timp, fiul fostului preşedinte a ligii profesioniste de fotbal, a ţinut să arate că duce o viaţă bună în peninsulă. Este vizibil schimbat, cu mai multe kilograme în plus. Este prima apariţie după decizia judecătorilor de a-l condamna la închisoare. Decizie contestată de avocaţi.

"Manifestările bolii"

În mesajul fotografiei, ţine să precizeze că totul este bine, că are încredere în justiţie, folosind hashtaguri precum "crede în lege", "lege şi ordine". Mai târziu, descrierea la fotografie a fost înlocuită cu mesaje despre credinţă şi Dumnezeu.

Florin Durgheu, avocatul lui Mario Iorgulescu: Acestea sunt manifestările bolii, din nefericire pentru el şi pentru familia lui, este evident că este o persoană bolnavă, motiv pentru care, reacţiile pe care le-a avut ieri seară, dimineaţă le-a regretat.

Pe acelaşi subiect

Cornelia Crîșmaru, corespondent Observator: Mario Iorgulescu este aici în Italia, la o clinică de recuperare. a fost transferat imediat după accident, în 2019, pentru tratament. Între timp, nu s-a mai întors în România pentru că mai multe instanţe au refuzat extrădarea acestuia. Iorgulescu mai este condamnat într-un alt dosar pentru complice la sechestrare.

Florin Durgheu, avocatul lui Mario Iorgulescu: Din momentul în care a fost transferat în Italia, mereu este în clinici de psihiatrie.

Deşi avocaţii au adus acte prin care dovedesc faptul că Mario nu are discernământ din cauza unor probleme din copilărie, instanţa a decis contrariul. schimbând chiar şi încadrarea de la ucidere din culpă la omor.

În 2019, după o ceartă cu iubita, Mario Iorgulescu a provocat un accident în urma căruia tatăl a doi copii a murit. Ar fi condus beat şi drogat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Justitie » Reacţia avocatului după ce Mario Iorgulescu a umilit justiţia română pe Instagram. "Sunt manifestările bolii"