Antena Meniu Search
x

Video Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă

Mario Iorgulescu a primit sentinţa în dosarul în care este judecat pentru omor: 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare! Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este acuzat că în septembrie 2019 a ucis un om într-un accident de circulaţie.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 10.02.2023, 13:22

Vezi și

Asta, după ce s-a urcat băut, dar şi drogat la volan. În prezent, Mario Iorgulescu se află în Italia, acolo unde a fost transferat la o clinică după teribilul accident. Sentința nu este definitivă.

Pe lângă anii de închisoare, acesta mai trebuie să plătească și daune pentru două părți civile din dosar, însă decizia nu este una definitivă. Poate ataca această decizie la Curtea de Apel București. 

Trebuie precizat că la ultimul termen din ianuarie la Tribunal, apărarea a încercat să schimbe încadrarea de la omor la ucidere din culpă, însă magistrații au refuzat. În acest caz pedeapsa era pentru omor din culpă de la 1-5 ani, iar pentru omor de la 10-20 de ani și procurorul a cerut atunci o pedeapsă de maximum. 

Mario Iorgulescu fusese rugat de prieteni să nu conducă beat și drogat

Pe acelaşi subiect

8 septembrie 2019, ora 3 şi două minute dimineaţa. Cu o viteză dublă faţă de limita legală, cu cocaină şi alcool în sânge, Mario Iorgulescu intră pe contrasens direct într-o maşină condusă de un tânăr tată, pe care îl ucide. Martorii au declarat în faţa procurorilor că au încercat să îl oprească.

Rechizitoriu dosar: "Deși fusese rugat anterior de martori să nu plece cu autoturismul în acea stare, inculpatul s-a urcat la volan după ce consumase o cantitate considerabilă de alcool, după ce consumase cocaină, și într-o stare de furie pe fondul crizei de gelozie.

În plus, Mario Iorgulescu vorbea la telefon cu câteva secunde înainte de impact. Venea de la o petrecere de lângă Bucureşti şi se îndrepta cu un bolid de 700 de cai putere, spre fosta lui iubită. O altă martoră a încercat să intervină.

Rechizitoriu dosar: "În jurul orei 02:00, întrucât inculpatul vorbea în continuare la telefon, martora i-a cerut acestuia să îi promită că nu va pleca cu mașina în acea stare".

122 de secunde a durat discutia dintre Mario Iorgulescu şi fosta lui iubită, timp în care gonea cu peste 120 de kilometri pe oră. Din momentul in care convorbirea s-a oprit în aproape cinci secunde a avut loc impactul.

La aproape două săptămâni după accident Mario Iorgulescu a fost transferat de părinţi la o clinică din Milano, fără acordul medicilor din România. Suspectul se află şi acum în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Justitie » Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă