Antena Meniu Search
x

Foto A asistat la torturarea şi uciderea mamei şi fraţilor săi şi a rămas impasibilă la strigătele lor. Singura supravieţuitoare, detalii şocante de la masacrul din Palermo

Ies la iveală detalii din ce în ce mai şocante legate de masacrul din Altavilla Milicia, de lângă Palermo, unde o mamă şi doi dintre copiii săi au fost torturaţi şi ucişi cu bestialitate de către soţul şi tatăl lor.

de Monica Palade

la 19.02.2024, 10:57

Singura supravieţuitoare a familiei, o fată de 17 ani, este considerată martorul-cheie a cumplitei tragedii. Deşi, iniţial, oamenii legii credeau că tânăra a scăpat ca prin minune, ulterior aveau să afle că aceasta a asistat impasibilă la tot chinul celor dragi. Deşi o implorau să le vină în ajutor, adolescenta nu a fost deloc mişcată de suferinţa lor.

A privit impasibilă torturarea mamei şi fraţilor săi

În Altavilla Milicia, scena teribilului masacru de familie în care au murit Antonella Salamone și copiii ei, Kevin și Emanuel, este doliu, pentru că luni va avea loc înmormântarea copiilor. Victimele vor fi îngropate în cimitirul Altavilla, chiar dacă familia a vrut să incinereze cadavrele și să ducă cenușa la Novara. Dar acest lucru a fost respins de Parchet. De asemenea, urbea Altavilla Milicia a decis că va deveni parte civilă în procesul de triplu crimă. „A fost o alegere matură și chibzuită – a spus primarul – toate condițiile sunt acolo, de la deteriorarea imaginii oraşului, la durerea reală și confuzia pentru ceea ce s-a întâmplat”.

Autopsiile efectuate pe trupurile celor doi băieţi de 16 şi 5 ani au arătat că aceştia au avut parte de torturi cumplite înainte de a fi ucişi. S-au folosit fire electrice și alte ustensile. Pe cadavre arsurile și semnele unei asemenea groază. Pe lângă tată şi fiica rămasă în viaţă, la tortură au participat şi doi prieteni ai bărbatului, Sabrina Fina și Massimo Carandente.

Pe acelaşi subiect

Aflată în închisoare, unde se află şi tatăl şi cei doi complici, adolescenta a recunoscut că a participat la riturile de „eliberare a familiei de diavol”. Toți sunt acuzați de omor multiplu calificat în conspirație, iar tatăl și fiica și de ascundere a unui cadavru. Ea le-a spus poliţiştilor că mama ei a fost ucisă şi torturată cu o zi înainte, pe 9 februarie, tăiată şi îngropată în grădină. La chinul femeii, a asistat şi fiul ei Kevin, care a căzut ulterior şi victimă. „Mama mea a murit cred că săptămâna trecută. A fost torturată cu uscătorul de păr, cu tigaia și cu cleștele pentru șemineu și am fost martoră. Eram în bucătărie, mama era pe jos cu fața în jos, iar Sabrina, Massimo, Kevin și tatăl meu au fost și ei prezenți. Atât Sabrina, cât și Massimo au torturat-o pe rând", le-a spus fata poliţiştilor. „Tatăl meu se uita, eu și Kevin stăteam și faceam schimb de priviri, înțelegând că nu era normal”, a mai spus adolescenta. Fata nu a sunat la poliție, în ciuda rugăminţii mamei sale: „Mama mea a murit pe 9 februarie. Sabrina și Massimo mi-au spus că a făcut un infarct în timp ce stătea întinsă pe podea în bucătărie. Tortura la care a fost supusă cred că a fost o cu câteva zile înainte, cred că cu o zi înainte”.

Apoi, femeia a fost arsă și îngropată, împreună cu obiectele ei „despre care spuneau că sunt blestemate”: „Au săpat groapa cu târnăcop și lopata, tatăl meu le avea pentru că din când în când făcea gropi”, a mai spus tânara, potrivit Fan Page.

Masacrul a ieşit la iveală, duminică, 11 februarie, când Giovanni Barreca şi-a anunţat faptele la telefon. „Bună seara, trebuie să mă predau. Chiar dacă vă spun de ce, nu credeşi. Când cineva vrea să facă voia lui Dumnezeu, spiritele se răzvrătesc. Soția mea a fost posedată. În practică, soția mea a murit. Mă mănâncă și demonii" , a mărturisit bărbatul.

Investigațiile cu privire la masacrul de la Altavilla Milicia sunt în plină desfășurare. Potrivit Procuraturii Termini, crimele ar fi putut avea loc între joi, 8 februarie și sâmbătă, 10 februarie. Kevin și Emanuel ar fi putut fi uciși, așadar, cu mult mai mult de 36 de ore înainte ca tatăl lor să se predea duminică 11 februarie, la 3 dimineața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » A asistat la torturarea şi uciderea mamei şi fraţilor săi şi a rămas impasibilă la strigătele lor. Singura supravieţuitoare, detalii şocante de la masacrul din Palermo