Antena Meniu Search
x

A murit cu arsuri pe tot corpul, după ce o canistră cu benzină i-a explodat în mână, în SUA: "Toată lumea o iubea"

O femeie a murit în urma unei explozii puternice, în SUA. Femeia a suferit arsuri extrem de grave, pe aproape 100% din suprafaţa corpului, şi a decedat după 3 zile de chinuri.

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 17:19

Nicole a suferit arsuri grave pe cea mai mare parte a corpului și a murit trei zile mai târziu
O femeie a murit cu arsuri pe aproape toată suprafața corpului, după ce o canistră cu benzină i-a explodat în mână - Facebook

Nicole Foltz se bucura de o seară liniștită alături de soțul ei Jeff, în grădina din spatele casei, când a aprins un foc pentru a ține insectele la distanță. Ea a încercat să pună mai multe lemne pe foc, iar bidonul de benzină i-a explodat în mână. „A pus un alt buștean pe foc. Ea a turnat benzină în foc, s-a aprins foarte repede și i-a aruncat în aer recipientul din, a declarat Jeff. 

Fiul femeii s-a ales și el cu răni grave 

Nicole, din Florida, SUA, a suferit arsuri grave pe cea mai mare parte a corpului și a murit trei zile mai târziu. Fiul lui Nicole, Jeffrey, în vârstă de 11 ani, a fost, de asemenea, rănit grav și spitalizat timp de 12 zile după tragedie. Acum, el se recuperează acasă, după ce a suferit arsuri de gradul doi și trei.

O strângere de fonduri a fost creată pe pagina de GoFundMe, pentru a ajuta familia de șase persoane să plătească înmormântarea lui Nicole, spitalizarea și tratamentul de recuperare al fiului său. „Pierderea bruscă și tragică a lui Nicole Foltz a devastat îngreaga comunitate, scrie pe pagina de strângere de fonduri.

Nicole era atât de iubită pentru că și ea iubea viața cu adevărat. Zâmbetul ei strălucitor lumina mereu orice încăpere. Ea a fost mereu acolo pentru toată lumea, acolo pentru fiecare rudă, fiecare prieten, fiecare client, fiecare coleg, fiecare zi de naștere, în fiecare zi pentru toată lumea. Ne va fi dor de Nicole, dar amintirile noastre cu ea sunt eterne”, scrie într-un alt mesaj.

Jeff și-a împărtășit recunoștința pentru tot sprijinul pe care l-a primit din partea celor care doresc bine și a celor dragi. "Toată lumea o iubea. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. Este de neimaginat”, a spus Jeff

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » A murit cu arsuri pe tot corpul, după ce o canistră cu benzină i-a explodat în mână, în SUA: "Toată lumea o iubea"