Antena Meniu Search
x

„Te implor, nu-mi face rău”. Ultimele cuvinte rostite de o femeie însărcinată în cinci luni, înainte de a fi împuşcată de soţul său, în Statele Unite

Implorări de disperare şi de durere. Asta se pot auzi pe camere de supraveghere ale unei case vecine, înainte ca femeia însărcinată în cinci luni să fie împuşcată în cap de două ori de soţul său, pe care voia să îl părăsească.

de Monica Palade

la 12.11.2021, 18:00

„Rămân, rămân, voi face tot ce vrei. Nu mă răni, te rog, nu ne răni bebeluşul, nu ne răni copilul”, se aude pe înregistrare Summer Tatum.

La rândul său, bărbatul, Hunter Tatum, este auzit spunând: „Nu, pleaca de lângă mine”.

Hunter Tatum, acuzat de uciderea soţiei şi a fiului lor, Everett, s-a prezentat, joi, în faţa curţii de la Autauga, Alabama, Statele Unite, la audierile preliminare. Potrivit anchetatorilor, femeia descoperise că bărbatul o înşela cu o femeie cunoscută online. O ceartă a izbucnit între cei doi, iar viitoarea mămică şi-a făcut bagajele pregătită să îl părăsească. Incidentul a avut loc pe 18 octombrie.

Ultimele momente din viaţa victimei

Pe acelaşi subiect

„Video nu arată mult, dar se aude foarte bine. Poţi auzi victima ţipând şi apoi cele două împuşcături. Se poate vedea apoi ceea ce pare a fi domnul Tatum târând victima pe podea după cele două împușcături”, s-a spus la audieri.

Într-o audiere anterioară, procurorii au susținut că Summer Tatum a fost pusă în genunchi în timpul discuției din dormitorul cuplului, când a fost împușcată o dată în ceafă, lângă gât și o dată în vârful capului.

Noul avocat al lui Hunter Tatum, Clifford Cleveland, susţine autoapărarea, conform căreia clientul său încerca să ia arma de calibru 38 de la Summer Tatum, după ce ea se înarmase în timpul luptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » „Te implor, nu-mi face rău”. Ultimele cuvinte rostite de o femeie însărcinată în cinci luni, înainte de a fi împuşcată de soţul său, în Statele Unite