Antena Meniu Search
x

Afacerea cu care două românce, noră şi soacră, au dat lovitura în Italia. Loredana și Beatrice au găsit reţeta succesului: ''Se trăiește foarte bine''

Pe pământ străin, două românce au reuşit să dea lovitura cu o afacere de succes! Loredana și Beatrice, noră și soacră stabilite în Italia, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a pregăti bunătăţile. Chiar cele două dezvăluie care este secretul reuşitei. ''Aici, covrigii se mănâncă la fel de des ca şi focaccia", mai povestesc ele. 

de Redactia Observator

la 03.09.2022, 17:38

Un nou magazin românesc s-a deschis în Italia
Un nou magazin românesc s-a deschis în Italia - Targatocn.it

''Brezel da Sara'' - numele noului magazin românesc care face furori printre italieni. Deschis la Cuneo, în regiunea Piemont, este un magazin de panificație condus de două femei, soacră și noră, pe numele lor Beatrice și Loredana Agignoaiei. Denumirea are în spate şi o poveste dragă sufletului lor. Numele afacerii i-a fost dedicat fetiţei de 3 ani a Loredanei, pe care o cheamă tot Sara, notează Targatocn.

Loredana și Beatrice au muncit din greu ca să pună bazele unei afaceri de succes

Pâinea crocantă, savuroasă, în formă de inel cu capetele înnodate, este tipică Germaniei. Mulți le-ar fi văzut la tarabele Oktoberfest, servite împreună cu bere și cârnați. Dar nu toată lumea știe că sunt foarte populare și în România.

Ingredientele sunt puține și simple, așa cum se întâmplă adesea pentru cele mai bune rețete: făină, sare, zahăr, ulei, apă și drojdie. Reţeta, însă, este un secret de familie şi vine direct din România unde Beatrice conducea deja o covrigărie. Aceasta este în Italia deja de 4 ani, în timp ce nora ei a sosit 12 luni mai târziu: ''Aici, în Cuneo, se trăiește foarte bine''.

Cele două românce se laudă cu varianta clasică cu sare, dar au şi cu floarea soarelui, susan, mac sau chiar nutella. Nu lipsesc pâinea, focaccia, pizza și deserturile: ''Astăzi avem biscuiți cu ciocolată, dar pregătim și un ștrudel cu mere excelent. Depinde de ingredientele zilei''.

Loredana, 31 de ani, și soacra ei Beatrice, 52 de ani, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a pregăti preparatele și pentru a le servi numeroșilor clienți care le trec pragul: ''Vin mulți români, dar și italieni, albanezi. Pe scurt, de orice naționalitate!''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Afacerea cu care două românce, noră şi soacră, au dat lovitura în Italia. Loredana și Beatrice au găsit reţeta succesului: ''Se trăiește foarte bine''