Antena Meniu Search
x

Foto "Ajută-mă, Doamne!". Femeie atacată de un şarpe şi un şoim simultan, în timp ce tundea iarba, în Texas. Cum a reuşit să scape cu viaţă

O femeie din Texas a rămas cu răni grave după ce a fost atacată brutal atât de un șarpe, cât și de un șoim în timp ce își tunde gazonul.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 18:11

Peggy Jones a spus că se afla pe un tractor de tuns iarba când șarpele a căzut din cer și a aterizat deasupra ei. Când a început să se strângă în jurul brațului ei, un șoim a coborât apoi și a început să o zgârie pe un Peggy, în efortul de a-și prinde prada, relatează Daily Mail.

Cum a scăpat de animalele care ar fi putut să o omoare

„Șarpele mă strângea atât de tare, iar eu îmi fluturam brațele în aer. Atunci, șoimul s-a aruncat în jos, zgâriindu-mi brațul iar și iar. Am tot spus: „Ajută-mă, Doamne!”, a spus femeia.

În cele din urmă, smulgând șarpele de pe brațul ei, șoimul a zburat departe, lăsând-o pe Peggy cu un braț însângerat acoperit de răni adânci și vânătăi.

Pe acelaşi subiect

„Am țipat și am țipat.Soțul meu nu știa ce spun. Credea. că am fost mușcată de un șarpe”, a explicat Peggy

Soțul și-a dus soția la camera de urgență, unde a fost tratată pentru rănile suferite. Peggy Jones a spus că știa cât de aproape ar fi putut fi să fie mușcată de șarpe, în timp ce își „și-a aruncat brațele dintr-o parte în alta” în încercarea de a îndepărta reptila.

„M-a tot lovit în față, îmi lovea ochelarii. Am descoperit că lentila ochelarilor mei era spartă și că era venin de șarpe pe ochelari”, a adăugat ea. "Mă simt ca cea mai norocoasă persoană din lume care a supraviețuit la aşa ceva!” a spus Peggy.

Femeia a mai fost în trecut muşcată de un şarpe

Femeie ar fi supravieţuit unei mușcături veninoase de şarpe cu câțiva ani în urmă. Texas este unul dintre cele mai mari state din Statele Unite și cuprinde o gamă diversă de habitate și este poziționat de-a lungul căii de migrare a multor specii.

Un impresionant de 670 de specii de păsări pot fi găsite în regiune, inclusiv cel puțin 19 specii de șoim, dintre care 15 cutreieră în mod regulat regiunea.Deși rămâne neclar ce tip de șoim și șarpe au făcut parte din atac, este obișnuit ca aceștia să fie reperați în această perioadă a anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Ajută-mă, Doamne!". Femeie atacată de un şarpe şi un şoim simultan, în timp ce tundea iarba, în Texas. Cum a reuşit să scape cu viaţă