Antena Meniu Search
x

Ani grei după gratii pentru un englez care a recunoscut că a violat o fată de peste 100 de ori. Îşi ameninţa victima că dacă nu se supune îi omoară o persoană dragă

Un bărbat din Rotherham, Marea Britanie, a fost condamnat la 18 ani de închisoare după ce a recunoscut că a violat în mod repetat un copil, de peste 100 de ori, în perioada martie 2020- iulie 2021.

de Redactia Observator

la 26.12.2021, 18:21

Bărbatul care a violat-o pe tânără
Bărbatul care a violat-o pe tânără - South Yorkshire Police

În tot acest timp, Philip Nichols, în vârstă de 38 de ani, și-a violat victima de până la cinci ori pe săptămână. Acesta o ameninţa că dacă nu i se va supune şi nu va accepta să întreţină relaţii intime îi va ucide o persoană apropiată pe care aceasta o iubea, potrivit The Star.

Judecătoarea Emma Blackburn, care investighează acest caz, a declarat că „Acesta este un caz îngrozitor care a implicat abuzul susținut asupra unei fete tinere. Nichols și-a supus victima unor violuri abominoase și prelungite. De fiecare dată el fotografia și filma abuzul care avea loc. În timpul audierilor, victima a estimat că a fost violată de Nichols de peste 100 de ori"

Abuzată timp de mai bine un an de zile

"Nimeni nu ar trebui să sufere vreodată așa cum a suferit această fată și nicio pedeapsă nu ar fi suficientă pentru faptele bărbatului. Pot doar să sper că victima va fi liniştită pentru faptul că Nichols nu va putea niciodată să-i mai facă rău și nu pot decât să o felicit pentru curajul și puterea de a povestit tot ceea ce i s-a întâmplat", a ad[ugat judecătoarea.

Abuzul a ieșit la iveală după ce fata s-a destăinuit unui membru al familiei în octombrie 2021. Nichols a fost arestat pe 7 octombrie și și-a recunoscut crimele în timpul audierilor. Ulterior, el a fost acuzat a doua zi, pe 8 octombrie. Nichols va rămâne, de asemenea, pe Registrul infractorilor sexuali, pe viață, și există un ordin de restricție pe termen nedeterminat care îl împiedică să-și contacteze victima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Ani grei după gratii pentru un englez care a recunoscut că a violat o fată de peste 100 de ori. Îşi ameninţa victima că dacă nu se supune îi omoară o persoană dragă