Antena Meniu Search
x

Foto Au cumpărat o barcă de pe Facebook cu 20.000 de euro şi au transformat-o în casa visurilor lor. Un cuplu din UK trăieşte pe apă de ani buni

Un cuplu din Marea Britanie a decis să facă o schimbare radicală şi să renunţe la viaţa între patru pereţi. Cei doi şi-au cumpărat o barcă de pe Facebook Marketplace şi au transformat-o într-un loc pe care acum îl numesc "acasă".

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 13:22

Au cumpărat o barcă de pe Facebook cu 20.000 de euro şi au transformat-o în casa visurilor lor. Un cuplu din UK trăieşte pe apă de ani buni
Au cumpărat o barcă de pe Facebook cu 20.000 de euro şi au transformat-o în casa visurilor lor. Un cuplu din UK trăieşte pe apă de ani buni - Mark Lewis/ Media Wales

Wayne Aspland şi Angela Hughes au luat o hotărâre care avea să le schimbe complet viaţa. Cei doi au cumpărat o barcă cu o lungime de cinci metri cu 17.000 de lire (aproape 20.000 de euro) şi au transformat-o într-o casă plutitoare. De atunci, ei spun că nu s-ar mai întoarce la viaţa între patru pereţi, într-o casă obişnuită.

Cei doi au transformat o barcă de câţiva metri pătraţi într-un cămin ideal

Cuplul duce o viaţă fericită plutind într-o barcă de doar câţiva metri pătraţi, alături de câinii lor numiţi Phoebe şi Bernie. Wayne a mărturisit că ideea de a cumpăra o barcă în loc de casă a facut-o pe partenera sa să plângă, deoarece nu-şi putea imagina o astfel de viaţă.

Bărbatul a povestit că a luat în calcul şi alte bărci mai moderne care costau până la 50.000 de lire, însă a decis să cumpere o ambarcaţiune ceva mai veche şi să o transforme în căminul visurilor sale, scrie Mirror.

După ce au cumpărat barca de pe Facebook, cei doi au acostat pe un canal din Wales şi au început treptat să lucreze la interior. În prezent, au un sistem de încălzire pe motorină, o bucătărie echipată cu tot ce le trebuie, un frigider, congelator şi chiar un cuptor.

De asemenea, au şi o sufragerie cu un TV şi o canapea care se transformă în pat. Mica barcă are chiar şi wi-fi de mare viteză. Cuplul povesteşte că traiul pe barcă îi scuteşte de facturile uriaşe şi îi ajută să pună bani deoparte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Au cumpărat o barcă de pe Facebook cu 20.000 de euro şi au transformat-o în casa visurilor lor. Un cuplu din UK trăieşte pe apă de ani buni