Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Au fost esența vieții mele și sunt complet pierdut fără ei”. Un tată devastat de durere din SUA și-a iertat soția, care i-a ucis pe cei 3 copii ai cuplului

Să găsești în inimă puterea să ierți când sufletul urlă de durere. Un tată, care se confruntă cu o adevărată tragedie, după ce soția lui i-a ucis pe cei trei copii ai cuplului, le cere oamenilor să o ierte, spunând că de fapt femeia nu este deloc un monstru în realitate.

de Monica Palade

la 31.01.2023, 17:32

Patrick Clancy din Duxbury, Massachusetts a mărturisit cât de fericit a fost să fie tată și vorbește cu multă durere despre pierderea celor trei copii ai săi Cora, 5 ani, Dawson, 3 ani și Callan, 8 luni.

A avut puterea să ierte

„Șocul și durerea sunt chinuitoare și necruțătoare. Îmi amintesc constant de ei, iar când adorm cât de cât îi visez iar și iar. Cora, Dawson și Callan au fost esența vieții mele și sunt complet pierdut fără ei”, a mărturisit tatăl.

Callan „a murit cu un curaj extraordinar, în ciuda faptului că era atât de mic. Poate că a fost modul lui de a-mi arăta ce trebuie să fac pentru a merge mai departe”, mai povestește părintele devastat de durere.

Pe acelaşi subiect

Lindsay Clancy, în vârstă de 32 de ani, și-a sugrumat cei trei copii în casa familiei, înainte de a încerca să se sinucidă, sărind de la o fereastră de la etajul 2. Soțul ei lipsise doar 25 de minute ca să cumpere mâncare la pachet, când ea ar fi comis ireparabilul. Bărbatul a sunat la 911 când s-a întors acasă.

Cora și Dawson au murit la spital la scurt timp după faptă, care a avut loc marțea trecută. Callan a pierdut lupta vineri în urma rănilor sale.

Patrick Clancy explică că soția sa Lindsay suferea de psihoză postpartum sau depresie în momentul faptelor. În ciuda dramei, americanul a găsit cuvinte bune pentru soția sa. „Căsătoria noastră a fost minunată și a devenit mai puternică pe măsură ce starea ei s-a înrăutățit rapid. Eram mândru să fiu soțul ei, așa cum eram mândru să fiu și tată și mereu m-am simțit norocos că o am în viața mea”, își amintește tatăl îndoliat, potrivit TVA Nouvelles.

Clancy le cere celor care au aflat despre această triplă tragedie să îi ierte soția. „Vă cer tuturor să găsiți curajul în voi înșivă să o iertați pe Lindsay, așa cum am făcut-o și eu. Adevărata Lindsay a fost generoasă, iubitoare și grijulie cu toată lumea: eu, copiii noștri, familia noastră, prietenii noștri și pacienții ei. Tot ce-i doresc acum este să-și găsească pacea într-un fel sau altul”, mai spune bărbatul.

La momentul tragediei, Lindsay Clancy era în concediu de la locul de muncă, unde lucra ca asistentă medicală pentru nou-născuți la Spitalul de Urgență din Massachusetts. „Suntem întristați și șocați să aflăm despre această tragedie. Transmitem cele mai profunde condoleanțe tuturor celor afectați de aceste evenimente”, a spus spitalul într-un comunicat.

Potrivit unui membru al familiei, Lindsay Clancy participa la un program de sănătate mintală cinci zile pe săptămână pentru a încerca să-și rezolve problemele de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » "Au fost esența vieții mele și sunt complet pierdut fără ei”. Un tată devastat de durere din SUA și-a iertat soția, care i-a ucis pe cei 3 copii ai cuplului