Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Avea demonii lui". Un pastor din SUA s-a sinucis la câteva zile după ce a fost concediat de biserică. Era acuzat că ar fi agresat sexual mai mulți tineri

Un pastor din SUA și-a pus capăt vieții, la câteva zile după ce a fost concediat de biserică. Era acuzat că ar fi agresat sexual tinerii pe care îi coordona la biserică.

de Redactia Observator

la 09.12.2023 , 12:11

Un pastor din SUA s-a sinucis la câteva zile după ce a fost concediat de biserică
Un pastor din SUA s-a sinucis la câteva zile după ce a fost concediat de biserică - Jarrett Booker (J.b) /Facebook

Jarrett Booker, în vârstă de 37 de ani, era pastor de aproape un deceniu, când presupusele sale victime au început să apară luna trecută, potrivit New York Post.

„Din păcate, în seara zilei de 27 noiembrie, Jarrett Booker și-a luat viața, refuzând să facă față consecințelor acțiunilor sale”, a declarat conducerea bisericii. 

Bărbatul era acuzat că a abuzat sexual mai mulți copii

Articolul continuă după reclamă

Oficialii bisericii spun că au aflat de acuzațiile care i se aduceau lui Jarrett cu doar cinci zile înainte ca acesta să se sinucidă. Jarrett Booker era tatăl unui băiat și lucra „în special cu adolescenți”, arată site-ul web arhivat al bisericii.

Pe acelaşi subiect

„Ancheta este încă în curs, deși suspectul este decedat”, a declarat poliția, referindu-se la acuzațiile de abuz sexual cu care bărbatul se confrunta. 

„Un păcătos infidel și nesfânt schimbat de un Dumnezeu credincios și sfânt”, este modul în care se descria Jarrett pe Facebook. Soția lui a postat un mesaj tulburător după moartea bărbatului. Spune că acesta se confrunta cu anumiți "demoni" și că nu are răspunsuri pentru nimic din tot ceea ce s-a întâmplat cu soțul ei.

„Avea demonii lui, nu mă voi preface că nu i-a avut. Adevărul greu pe care îl învăț este că există întrebări pentru el care vor rămâne fără răspunsuri în viața mea”, a scris soția lui pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » "Avea demonii lui". Un pastor din SUA s-a sinucis la câteva zile după ce a fost concediat de biserică. Era acuzat că ar fi agresat sexual mai mulți tineri