Antena Meniu Search
x

Video Andreea, tânăra găsită spânzurată în Satu Mare, era sub tratament pentru depresie post-natală. Abia revenise acasă din Germania

Descoperire macabră, în Satu Mare. O tânără de doar 27 de ani, mama unei fetițe, a fost găsită, ieri, spânzurată într-o anexă. Tatăl ei a fost cel care a descoperit-o, după ce a căutat-o ore în șir. Depresia, boala secolului, ar fi fost cea care i-a întunecat mințile. Mămica a lăsat un bilet de adio în care și-a cerut scuze familiei. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.12.2023, 09:45

Vezi și

Andreea, mămica unei fetițe de 4 ani, şi-a ascuns toată suferința după zâmbetul pe care îl afișa pe rețelele de socializare. În urmă cu trei zile, și-a lăsat copila la sora ei, în Germania și s-a întors acasă. Prietena Andreei s-a întâlnit cu ea în aceste trei zile. Au discutat despre familie și copii și nicio clipă nu s-a gândit că ar fi în stare să îşi pună capăt zilelor.

Prietena Andreei: A fost o soţie minunată, o mamă minunată. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva. 

Andreea era sub tratament pentru depresie post-natală

Descoperirea şocantă a fost făcută de tatăl tinerei. I s-a spus că Andreea este plecată la rude, însă maşina ei era în parcare. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl Andreei: Nu era fata nicăieri şi apoi m-am dus şi am căutat-o. N-am găsit-o nicăieri şi când m-am dus...a fost decedată. Şi-a luat adio de la soţul ei, fiica, nepoţica.

Andreea era sub tratament pentru o depresie post-natală. Este o boala cruntă, care dacă nu este ținută sub observație și tratament, duce la astfel de gesturi, spun specialiștii.

Cecilia Ardusătan - psiholog: Depresia post partum este o combinaţie complexă între modificările emoţionale, fizice şi comportamentale care au loc imediat după naştere sau chiar tardiv. Este o tulburare a sănătăţii mintale, una din zece femei dezvoltă o depresie severă de lungă durată şi unele ajung la aşa numita psihoză post partum. 

Cifrele îngrijorătoare arată că între 10 și 15% dintre proaspetele mămici sunt predispuse la depresii post natale. Iar un alt factor care duce la astfel de situaţii sunt evenimentele nefericite din viaţa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Andreea, tânăra găsită spânzurată în Satu Mare, era sub tratament pentru depresie post-natală. Abia revenise acasă din Germania