Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Vă rog să mă iertați pentru ce am făcut și să aveți grijă de fetiță". Andreea, tânăra mamă găsită moartă în Satu Mare, a lăsat un bilet de adio

"Vă rog să mă iertați pentru ce am făcut și vă rog să aveți grijă de fetiță". Sunt ultimele gânduri aşternute de Andreea pe o hârtie, înainte de a-și pune capăt zilelor. Tânăra sătmăreancă, mama unei fetițe de doar 4 anișori, a fost găsită fără suflare chiar de tatăl ei, într-o lemnărie aflată în spatele unui bloc din orașul Ardud.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2023, 14:56

Andreea a fost găsită moartă, marți seară. Tânăra de 27 de ani venise din Germania împreună cu soțul ei, pentru a merge la medic.

Tânăra ar fi suferit de depresie și era sub tratament

"A fost în Germania, s-a întors acasă, pentru că nu s-a simţit bine şi s-a dus la medic. A fost la psiholog, i-a dat medicamente", spune tatăl tinerei.

Chiar el a fost cel care și-a găsit fiica fără suflare.

Pe acelaşi subiect

Fata îi spusese că merge la sora ei mai mare, iar bărbatul a intrat în alertă când a văzut că mașina este nemişcată. Omul a căutat-o la rude și prieteni, dar nu a găsit-o.

A dat de ea la lemnărie, însă era deja prea târziu.

Reamintim că tânăra de 27 de ani, căsătorită și mama unei fetițe de 4 ani, a fost găsită moartă, marți seară, într-o lemnărie aflată în spatele unui bloc din orașul Ardud din județul Satu Mare. Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea realizării autopsiei, medicii legiști urmând să stabilească cu exactitate care a fost cauza decesului.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Vă rog să mă iertați pentru ce am făcut și să aveți grijă de fetiță". Andreea, tânăra mamă găsită moartă în Satu Mare, a lăsat un bilet de adio