Antena Meniu Search
x

Foto Băiat de 4 ani, răpus de cancer după o lungă suferință, în UK. Mama lui își strigă durerea: "A murit în brațele mele, după ce medicii au spus că e sănătos"

Rayhan Majid a murit în brațele părinților lui, după o luptă grea cu boala. Copilul a început să aibă dureri de cap, care i-au dat de gândit mamei lui. Femeia a mers cu el la medicul de familie, în 2017, însă specialistul a fost că nu este nimic grav. Patru cadre medicale l-au văzut pe cel mic și i-au spus mamei lui că băiatul nu are nimic. La ceva timp, s-a stins din viață.

de Cristina Cruceru

la 31.01.2023, 16:39

Băiat de 4 ani, răpus de cancer după o lungă suferință, în UK
Băiat de 4 ani, răpus de cancer după o lungă suferință, în UK - Profimedia

După mai multe investigații, părinții au aflat o teribilă veste: copilul lor se confrunta cu o tumoare pe creier. Medicii au descoperit că băiatul era grav bolnav, însă a fost prea târziu. La un an distanță, pe 7 aprilie 2018, micuțul s-a stins din viață în brațele părinților lui. Mama băiatului a trăit un șoc, căci acesta părea să fie un copil sănătos, care lua lecții de înot și fotbal.

"Nu a fost niciodată bolnav, dar, în octombrie 2017, când avea patru ani, s-a trezit plângând într-o seară. Când m-am dus la el, nu prea era conștient. Își punea mâna la cap și spunea că îi era cald. A început să se trezească noaptea cu dureri de cap de câteva ori, iar dimineața îi era rău."

Cum și-au dat seama că băiatul este bolnav

Mama a mai povestit, potrivit TheSun, că nu era o stare de rău normală și a spus că fiul ei avea stări de vomă des. "Atunci a început să sune semnalul meu de alarmă. Am știut că ceva nu era în regulă, așa că l-am dus la medici, dar nu ne-au fost de mare ajutor. Îl gâdilau și se jucau cu el, iar el râdea și chicotea", a spus ea.

Pe acelaşi subiect

Rayhan a trecut cu brio testele neurologice, iar medicii au spus că este absolut în regulă, a povestit Nadia, mama băiatului. Cu toate acestea, mama sa a spus că a continuat să se îmbolnăvească, iar durerile de cap s-au intensificat și ele. Pe parcursul a șase săptămâni, l-am dus la patru medici de familie diferiți. Când Rayhan se uita la televizor, tot spunea că nu-l aude și îl dădea foarte tare.

Părinții lui erau convinși că ceva nu era în regulă, dar nu s-au întors la medicii de familie care îi respinseseră în mod constant. În cele din urmă, au decis să îl ducă la A&E de la Spitalul Universitar Queen Elizabeth din Glasgow.

Rayhan a fost operat

Rayhan a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta cât mai mult posibil din tumoare, iar părinților săi li s-a spus că va avea nevoie de șase săptămâni de radioterapie și patru luni de chimioterapie. Dar înainte de începerea tratamentului, o altă scanare RMN a dezvăluit vestea devastatoare că boala se răspândise.

Nadia a ținut să mai spună că: După operație, Rayhan nu a putut vorbi sau merge. A trecut de la a fi acest băiat plin de energie și fericire, la a fi tăcut și incapabil să se miște. Din expresiile sale am putut vedea că suferea, dar nu ne putea spune ce avea.

În ciuda faptului că a terminat radioterapia și prima rundă de chimioterapie, Rayhan a murit pe 7 aprilie 2018. Nadia a mărturisit că: Am fost aproape de băiatul nostru iubit și i-am spus cât de mult îl iubim până la ora 04:22, sâmbătă, 7 aprilie, când Rayhan al nostru și-a dat ultima suflare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Băiat de 4 ani, răpus de cancer după o lungă suferință, în UK. Mama lui își strigă durerea: "A murit în brațele mele, după ce medicii au spus că e sănătos"