Antena Meniu Search
x

Foto Băieţel de 12 ani, mort după ce s-a prăbuşit pe terenul de joacă, la şcoală. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru familie: "E o durere de neimaginat"

Tragedie de neimaginat pentru o familie din Marea Britanie. Băiatul lor, în vârstă de 12 ani, a murit la spital după ce se prăbuşise pe terenul de joacă la şcoala la care învăţa. Martorii i-au acordat primul ajutor, dar nu s-a mai putut face nimic pentru micuţ. 

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 17:13

O familie din UK rămasă cu inima zdrobită a adus un omagiu "fiului lor prețios", care a murit după ce s-a prăbușit pe un teren de joacă de la școală. Joshua Lloyd, în vârstă de 12 ani, a fost găsit într-o stare critică la școala Telford Langley situată în Shropshire, vineri după-amiază, în timp ce martorii încercau cu disperare să-l resusciteze.

A fost transportat de urgență la Spitalul Princess Royal, dar, în ciuda eforturilor paramedicilor, a murit la scurt timp după ce s-a prăbuşit. Poliția nu tratează moartea lui ca fiind suspectă și a spus că echipajele ambulanței au răspuns la o "urgență medicală".

Rudele micuţului îşi descriu "durerea de neimaginat"

Rudele lui Joshua și-au descris acum "durerea de neimaginat". "Ne-am adunat astăzi aici pentru a onora viața prețioasă a lui Joshua, un fiu, frate, nepot, nepot, văr și prieten iubit, care a adus bucurie și dragoste nesfârșită tuturor celor din jur. Împărtășim vestea devastatoare despre moartea prematură a lui Joshua la frageda vârstă de 12 ani. Râsul său molipsitor, inima lui bună și entuziasmul nemărginit au atins viețile tuturor celor suficient de norocoși să-l cunoască", a transmis familia lui. 

Pe acelaşi subiect

Într-o declarație, directorul școlii la care mergea Joshua, Steve Carter, a adus un omagiu elevului "fermecător și amabil". "Joshua Lloyd a fost un tânăr drăguț și un student excelent. Era un băiat fermecător și amabil, popular printre colegii săi și personalul şcolii, cu un viitor fabulos în față. Timpul lui a fost scurtat tragic și nu putem exprima cât de multă simpatie simțim pentru familia și prietenii lui în acest moment", a declarat acesta.

"Vestea dispariției lui Joshua a îndurerat comunitatea noastră. Eu însumi, ca tată, nu pot să încep să-mi imaginez cum se simte familia lui. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor lui și întregii școli în acest moment teribil de dificil. Modul în care oamenii s-au unit pentru a sprijini financiar familia este incredibil și aș dori să le mulțumesc tuturor pentru amabilitatea de care au dat dovadă", a declarat pentru Mirror consilierul local și liderul Consiliului Telford & Wrekin, Shaun Davies.

Joshua a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat

Prietenii și părinții elevilor au transmis și ei condoleanțe. "Era un băiețel uimitor, prietenos, care era o persoană grozavă în interior și în exterior. Mă gândesc la voi toți", a transmis cineva. O altă persoană a spus: "Absolut sfâșietor. Zboară sus, băiat frumos. Ești atât de iubit. Gândindu-mă la toată familia ta în acest moment dificil". 

"Prima ambulanță a sosit la șase minute după apel și apoi a urmat o a doua ambulanță, cu un paramedic, însoţită de Ambulanța Aeriană Midlands din Cosford. La sosire, echipajele au găsit un pacient în stare critică, care primise deja asistență medicală de la martori. Echipajele au preluat și au oferit îngrijiri avansate copilului înainte ca acesta să fie dus pe lumini albastre la Spitalul Princess Royal", a declarat un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă din oraş. 

Medicii au transmis că micuţul a fost transportat la spital cu elicopterul, însă, la scurt timp după sosire, a devenit evident că nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil, în ciuda eforturilor tuturor și s-a confirmat decesul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Băieţel de 12 ani, mort după ce s-a prăbuşit pe terenul de joacă, la şcoală. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru familie: "E o durere de neimaginat"