Antena Meniu Search
x

Băieţel de 5 ani din UK, mort după ce a înghiţit o piuneză. Familia nu îşi poate reveni din şoc: "Ne-a distrus, ne-a sfâşiat, o durere dincolo de cuvinte"

Tragedie cumplită pentru o familie din Marea Britanie. Băieţelul lor de doar 5 ani a murit după ce a înghiţit o piuneză.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.01.2024, 17:15

- Arhiva familiei

Kyle Lewis a ajuns în spital în stare gravă, dar la scurt timp a fost declarat decesul, după incidentul care a avut loc în casa unchiului său din Thrybergh, un sat de lângă Rotherham.

Piuneza i-a obstrucţionat căile respiratorii, fiind dus de urgenţă la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, acul nu a putut fi îndepărtat, copilul murind două zile mai târziu, înconjurat de familie.

„Pierderea lui Kyle ne-a distrus, ne-a rupt, ne-a sfâşiat, o durere dincolo de cuvinte. Îl iubim enorm şi îi vom duce dorul pentru totdeauna”, au declarat părinţii săi, Mark şi Emma Lewis, în timpul procesului desfăşurat la tribunarul din Doncaster.

"Oamenii îmi spun să fiu puternică, nu este atât de ușor. Mi-am pierdut băiatul și nu mă pot gândi la nimic altceva. Nu știu cum să simt, nu știu ce să cred, nu știu cum să acționez. Mă simt ca un robot. Mi-a frânt inima, este încă băiatul meu'', a adăugat, printre lacrimi, mama.

Pe acelaşi subiect

Familia, care mai are 5 copii, îl descrie pe Kyle ca fiind un băiat vesel, iubitor şi empatic.

Copil de 5 ani, mort după ce a înghiţit o piuneză

Când a ajuns cu tatăl său la spital, din spusele rudelor, băieţelul era suficient de receptiv şi putea vorbi. Medicii au încercat să-i facă o traheotomie pentru a-i introduce oxigen în plămâni, dar nu au reuşit să scoată piuneza, relatează Daily Mail. În scurt timp, micuţul a devenit palid şi neliniştit, dând semne că nu mai poate respira şi a intrat în stop cardiac. Cadrele medicale au încercat să-i repornească inima de patru ori, ajungând să fie ţinut în viaţă de aparate.

"Nici măcar nu pot să explic ce simt. Sunt îndurerată dincolo de cuvinte. Pare ireal. L-au ținut în viaţă cu ajutorul aparatelor până când am fost gata să ne luăm la revedere. Dar nu ești niciodată pregătit", a mărturisit mama.

În cele din urmă, părinţii lui au fost nevoiţi să ia decizia dificilă de a semna pentru oprirea aparatelor, după ce a fost transferat la Leeds General Infirmary, dat fiind faptul că suferise o pierdere severă de oxigen la creier, iar medicii nu mai puteau face nimic.

Kyle a murit pe 28 octombrie anul trecut, iar medicul patolog, profesorul Marta Cohen, a declarat instanței că piuneza era încă pe trahee atunci când a fost efectuată autopsia.

Ancheta, care va dura patru zile, continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Băieţel de 5 ani din UK, mort după ce a înghiţit o piuneză. Familia nu îşi poate reveni din şoc: "Ne-a distrus, ne-a sfâşiat, o durere dincolo de cuvinte"